curaMIN on todistetusti paras niveltuote

curaMIN® - Kun perinne kohtaa tieteen

Ikääntymisen myötä erilaiset vaivat alkavat olemaan monille arkipäivää. Usein ne koetaan kuuluvan normaaliin ikääntymisprosessiin, vaikka asian ei tarvitsisi olla niin.

Olen Anu Kiiveri-Sahila, 48-vuotias aktiivisesti ulkoilua ja liikuntaa harrastava nainen Lohjalta. Koulutukseltani olen dipl. ravintoterapeutti, terveystuotealan ammattilainen ja sosiaalisen median vaikuttaja. Koska liikun lähes päivittäin, joutuvat niveleni koetukselle. Ikääntymisen myötä olen huomannut, että palautuminen on vaikeampaa ja lihashuollosta on syntynyt entistä tärkeämpi osa liikkumistani. Erityisesti juoksuharrastukseni rasittaa niveliä. Rasitusta vähentääkseni olen siirtynyt polkujuoksuun kovalla asfaltilla juoksemisen sijaan. Monipuolisuus kannattaa myös liikunnan suhteen. Maastohiihto, kickbike potkupyöräily, vaeltaminen ja ryhmäliikuntatunnit kuntosalilla rytmittävät treenaamistani ja tekevät siitä monipuolista.

Liikunta ei ole tietenkään ainoa niveliä rasittava tekijä. Myös ruokavalion merkitys nivelterveyden ylläpitämisessä on hyvä huomioida. Nivelille ystävällinen ruokavalio voi koostua mm. rasvaisesta kalasta, kuten lohesta, extraneitsytoliiviöljystä, liotetuista pähkinöistä ja siemenistä, rasvaisesta ja kuitupitoisesta avokadosta sekä tummanvihreistä, kuiturikkaista vihanneksista. Veden juomisesta päivän aikana on myös hyvä pitää huolta. Epäedullisia ruokia niveliä silmällä pitäen ovat mm. liiallinen punaisen lihan syönti, sokeripitoiset elintarvikkeet, valkojauhotuotteet sekä pikaruoka kuten pizza ja hampurilaiset.

Liikunnan kuluttamat nivelet, heikko ravinto ja perimä vaikuttavat kaikki nivelterveyteen. Terveystuotealalla työskennellessäni olen huomannut, että monilla ihmisillä on mitä erilaisempia nivelvaivoja. Minulta kysytäänkin säännöllisesti suosituksia toimivista ravintolisistä nivelongelmiin.

Avuksi paras niveltuote!

Onneksi niveliä voi tukea. curaMIN® on todistetusti paras niveltuote. Se on kliinisesti dokumentoitu ja tehokkaasti imeytyvä yhdistelmä BCM95® kurkumiinista ja BosPure®-uutetta boswelliasta. Se suojaa elimistöä oksidatiiviselta stressiltä ja aktivoi immuniteettiamme. curaMIN® sisältää hyvin imeytyvän annoksen kurkumiinia ja on moninkertaisesti tavallista kurkumiinia vahvempi. Useimmiten käytön aloittaneet huomaavat jo muutaman viikon kuluttua positiiviset vaikutukset. Käytön jatkamisen myötä vaikutukset vahvistuvat. Saamieni palautteiden mukaan curaMIN® tuo helpotusta nivelille nopeasti. Liikkumisen pariin on jälleen mukava palata, kun niveloireet ovat vähentyneet tai loppuneet kokonaan. Monilla myös yöuni paranee, kun oireilevat nivelet eivät herätä keskellä yötä.

curaMIN auttaa suojaamaan niveliä ja tukee normaalia nivelten terveyttä

curaMIN® niveltuotteen vaikutus, teho ja turvallisuus on osoitettu 69 uutespesifissä tutkimuksessa. Voidaankin sanoa, että perinne kohtaa tieteen. CuraMIN® teho perustuu siihen, että se auttaa suojaamaan ja tukee normaalia nivelten terveyttä kahden dokumentoidun yhteisvaikutuksen ansiosta. Ensinäkin kurkuma (BCM95®) auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelten terveyttä. Se myös auttaa suojaamaan kehon soluja hapettumisstressiä vastaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi boswellia (BosPure®) tukee nivelten mukavuutta sekä liikkuvuutta.

Ammatissani dipl. ravintoterapeuttina luotan erityisesti curaMIN® niveltuotteen niveliä tukevaan vaikutukseen. Kun nivelet pysyvät liikkuvina ja mukavina, nauttii harrastamisesta täysipainoisemmin. Lisäksi voin edelleen harrastaa liikuntaa monipuolisesti, eikä minun tarvitse karttaa mitään lajeja nivelten takia. Nautin aamuin illoin yhden curaMIN® kapselin ylläpitääkseni nivelten terveyttä. Onko sinulla harmia nivelistäsi? Aloita jo tänään curaMIN® niveltuotteen käyttö ja koe itse sen teho.

Parhain terveisin,
dipl. ravintoterapeutti
Anu Kiiveri-Sahila

Löydät Anun aktiivisen arjen Instagram-tilin @anu.kiiveri
Lue lisää tuotteesta www.curamin.fi

(Tekstissä käytetyt terveysväitteet perustuvat kurkuman ja boswellian EFSAn sallimiin terveysväitteisiin.)

Salus on 100 vuotta vanha brändi

FAST – Haluamme vahvistaa hyvää sinussa, joka päivä

Näitä luetaan

Optimoi terveytesi Nordic Kingsin härän sisäelintuotteilla
Ruoholla ruokitun härän sisäelimet kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin ruokiin. Sisäelimillä on laajempi ravintoprofiili...
Punavalo hoitaa koko kehoa tutkitusti ja turvallisesti
Kirkasvalo on monelle tuttu apuväline kaamosajan väsymykseen, mutta mikä sitten on punavalo?...
Omega-3:n UUSI aikakausi – Balanstri Omega3+
Balanstri Omega3+ -kalaöljyvalmiste rantautui Suomeen vuonna 2017 yhteistyössä hollantilaisen...
Urheiluravitsemus – matka kohti olennaista
Liikkujan ravitsemuksessa on menty aika lailla eteenpäin parin viime vuosikymmenen aikana. Olen...
Sienet ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäjinä

KÄÄPÄ Mushrooms valmistaa suomalaisista luomusienistä funktionaalisia sieniuutteita. Yrityksen toiminnan...

Black Stuff – ravintolisien uusi musta
Black Stuff on ravintolisämarkkinoiden yksi puhutuimmista uutuuksista. Black Stuff syntyi tiederyhmän innovaationa...
Echinasan valmistetaan Suomessa viljellyistä punahatuista
Echinasan on Suomen puhtaassa luonnossa viljellyistä punahatuista valmistettu punahattu-uute,...
Onko verenpaineesi koholla?
Kalaöljyn omega-3-rasvahappojen, EPA:n ja DHA:n, suotuisa vaikutus verenpaineeseen on tutkimusten mukaan erityisen...
Fermentoitu puolukkamehu tukee tutkitusti suun terveyttä
Kotimaisilla marjoilla tiedetään olevan paljon hyviä ominaisuuksia, ja niiden terveysvaikutuksia on tutkittu...
Aloittelevan vitamiininkäyttäjän muistilista: tärkeimmät ravintolisät hyvinvointisi tueksi
Ravintolisäviidakossa seikkaillessa voi mennä helposti pää pyörälle. Valikoiman laajuus yllättää joskus jopa...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.