curaMIN on todistetusti paras niveltuote

curaMIN® - Kun perinne kohtaa tieteen

Ikääntymisen myötä erilaiset vaivat alkavat olemaan monille arkipäivää. Usein ne koetaan kuuluvan normaaliin ikääntymisprosessiin, vaikka asian ei tarvitsisi olla niin.

Olen Anu Kiiveri-Sahila, 48-vuotias aktiivisesti ulkoilua ja liikuntaa harrastava nainen Lohjalta. Koulutukseltani olen dipl. ravintoterapeutti, terveystuotealan ammattilainen ja sosiaalisen median vaikuttaja. Koska liikun lähes päivittäin, joutuvat niveleni koetukselle. Ikääntymisen myötä olen huomannut, että palautuminen on vaikeampaa ja lihashuollosta on syntynyt entistä tärkeämpi osa liikkumistani. Erityisesti juoksuharrastukseni rasittaa niveliä. Rasitusta vähentääkseni olen siirtynyt polkujuoksuun kovalla asfaltilla juoksemisen sijaan. Monipuolisuus kannattaa myös liikunnan suhteen. Maastohiihto, kickbike potkupyöräily, vaeltaminen ja ryhmäliikuntatunnit kuntosalilla rytmittävät treenaamistani ja tekevät siitä monipuolista.

Liikunta ei ole tietenkään ainoa niveliä rasittava tekijä. Myös ruokavalion merkitys nivelterveyden ylläpitämisessä on hyvä huomioida. Nivelille ystävällinen ruokavalio voi koostua mm. rasvaisesta kalasta, kuten lohesta, extraneitsytoliiviöljystä, liotetuista pähkinöistä ja siemenistä, rasvaisesta ja kuitupitoisesta avokadosta sekä tummanvihreistä, kuiturikkaista vihanneksista. Veden juomisesta päivän aikana on myös hyvä pitää huolta. Epäedullisia ruokia niveliä silmällä pitäen ovat mm. liiallinen punaisen lihan syönti, sokeripitoiset elintarvikkeet, valkojauhotuotteet sekä pikaruoka kuten pizza ja hampurilaiset.

Liikunnan kuluttamat nivelet, heikko ravinto ja perimä vaikuttavat kaikki nivelterveyteen. Terveystuotealalla työskennellessäni olen huomannut, että monilla ihmisillä on mitä erilaisempia nivelvaivoja. Minulta kysytäänkin säännöllisesti suosituksia toimivista ravintolisistä nivelongelmiin.

Avuksi paras niveltuote!

Onneksi niveliä voi tukea. curaMIN® on todistetusti paras niveltuote. Se on kliinisesti dokumentoitu ja tehokkaasti imeytyvä yhdistelmä BCM95® kurkumiinista ja BosPure®-uutetta boswelliasta. Se suojaa elimistöä oksidatiiviselta stressiltä ja aktivoi immuniteettiamme. curaMIN® sisältää hyvin imeytyvän annoksen kurkumiinia ja on moninkertaisesti tavallista kurkumiinia vahvempi. Useimmiten käytön aloittaneet huomaavat jo muutaman viikon kuluttua positiiviset vaikutukset. Käytön jatkamisen myötä vaikutukset vahvistuvat. Saamieni palautteiden mukaan curaMIN® tuo helpotusta nivelille nopeasti. Liikkumisen pariin on jälleen mukava palata, kun niveloireet ovat vähentyneet tai loppuneet kokonaan. Monilla myös yöuni paranee, kun oireilevat nivelet eivät herätä keskellä yötä.

curaMIN auttaa suojaamaan niveliä ja tukee normaalia nivelten terveyttä

curaMIN® niveltuotteen vaikutus, teho ja turvallisuus on osoitettu 69 uutespesifissä tutkimuksessa. Voidaankin sanoa, että perinne kohtaa tieteen. CuraMIN® teho perustuu siihen, että se auttaa suojaamaan ja tukee normaalia nivelten terveyttä kahden dokumentoidun yhteisvaikutuksen ansiosta. Ensinäkin kurkuma (BCM95®) auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelten terveyttä. Se myös auttaa suojaamaan kehon soluja hapettumisstressiä vastaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi boswellia (BosPure®) tukee nivelten mukavuutta sekä liikkuvuutta.

Ammatissani dipl. ravintoterapeuttina luotan erityisesti curaMIN® niveltuotteen niveliä tukevaan vaikutukseen. Kun nivelet pysyvät liikkuvina ja mukavina, nauttii harrastamisesta täysipainoisemmin. Lisäksi voin edelleen harrastaa liikuntaa monipuolisesti, eikä minun tarvitse karttaa mitään lajeja nivelten takia. Nautin aamuin illoin yhden curaMIN® kapselin ylläpitääkseni nivelten terveyttä. Onko sinulla harmia nivelistäsi? Aloita jo tänään curaMIN® niveltuotteen käyttö ja koe itse sen teho.

Parhain terveisin,
dipl. ravintoterapeutti
Anu Kiiveri-Sahila

Löydät Anun aktiivisen arjen Instagram-tilin @anu.kiiveri
Lue lisää tuotteesta www.curamin.fi

(Tekstissä käytetyt terveysväitteet perustuvat kurkuman ja boswellian EFSAn sallimiin terveysväitteisiin.)

Salus on 100 vuotta vanha brändi

FAST – Haluamme vahvistaa hyvää sinussa, joka päivä

Näitä luetaan

5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.