Ranskalaisen naisen ihonhoitorutiini

Ranskalaisen naisen ihonhoito

Ranskalainen nainen on hyvin laatutietoinen. Hän on tarkka sekä vaatteidensa että kosmetiikkatuotteidensa laadusta. Hän hoitaa itseään säännöllisesti käymällä kampaajalla, jalkahoidoissa ja kosmetologilla. Ihonhoidossa ranskalaiselle naiselle on kaikkein tärkeintä laatu.

Ranskatar on oppinut hyvän ihonhoidon perusteet jo nuorena naisena äidiltään sekä ympäristöltään: Ranska on ollut aina tunnettu upeasta, ylellisestä kosmetiikastaan, ja ranskattaret ovat ihailleet muun muassa Chanelia ja muiden luksuskosmetiikkatalojen tuotteita. Ranskalainen nainen on hyvin perinteinen ja merkkiuskollinen eikä juokse kaikkien muoti-ilmiöiden perässä. Koska Ranska on todellinen kosmetiikan paratiisi, niin useimmiten ranskatar valitsee myös ranskalaisen kosmetiikan. Ranskasta löytyy perinteisten luksusmerkkien lisäksi myös upeaa luonnonkosmetiikkaa, koska ranskalaisilla on kosmetiikan valmistuksessa vuosikymmenten kokemus myös luonnonkosmetiikan osalta.

Ranskatar luottaa laadukkaisiin tuotteisiin ja säännöllisiin ihonhoitorutiineihin

Ihonpuhdistuksesta ranskatar ei tingi, ja sen rutiinin hän hoitaa uskollisesti joka ilta. Hän toimii siinä oikein, koska ihonpuhdistus on hyvän ihonhoidon perusta. Tehokkaan ihonpuhdistuksen voit tehdä ranskalaisittain raikkaantuoksuisella Floramen puhdistusöljyllä, joka ei jätä iholle rasvaista pintaa. Viimeistelyyn sopii Floramen alkoholiton misellivesi, joka soveltuu kaikkein herkimmällekin iholle.

Olen huomannut, että ranskalaisen naisen iho on harvoin kuiva. Se johtuu osittain erilaisesta ilmastosta kuin myös laadukkaasta kosteusvoiteesta, seerumin käytöstä ja ihonhoidon säännöllisyydestä. Jos käytät luonnonkosmetiikkaa, kosteusvoiteeksi kannattaa valita laadukas aloe vera -pohjainen voide, koska se on huomattavasti kosteuttavampi kuin vesipohjainen. Esimerkiksi Floramen lumpeenkukkavoide sopii loistavasti ihon peruskosteutukseen. Jos ihosi on kuivempi, niin sivele alle Floramen lumpeenkukka kosteuttavaa kasvoseerumia. Vaativammalle iholle sopii Le Baume Integral monitoimivoide no 1 tai no 3. Kun hoidat ihoasi säännöllisesti laadukkailla tuotteilla, tarvitset myös vähemmän purnukoita. Laadukkaisiin tuotteisiin perustuva ihonhoito näkyy myös iholla.

Koska ranskalainen nainen, varsinkin pariisitar, on hyvin naisellinen ja tarkka ihonhoidostaan, niin hän ei myöskään unohda silmänympärysihon hoitoa eikä viikottaista kuorintaa ja naamiota. Varsinkin Pariisin saasteet koettelevat herkkää silmänympärysihoa. Muistan, että kun itse asuin Pariisissa, niin sivelin silmien ympärille aina tuplasti silmänympärysvoidetta.

Lähtiessään töihin tai kaupungille ranskatar sipaisee huulilleen vielä joko Chanelin punaisen huulipunan, joka antaa tyylikkään ja huolitellun vaikutelman, tai jättää huulensa naturelleiksi. Moderni ranskalaisnainen valitsee meikiksi laadukasta luonnonkosmetiikkaa, kuten All Tigersin huulipunat, jota ovat yhtä pigmenttisiä, pysyviä ja tyylikkään sävyisiä kuin luksusmerkkien klassikkotuotteet.

Ranskalaisia ihonhoitohetkiä kaikille. C’est chic!

Kirjoittaja Liisa Seppälä-Cohen on Naturellementin maahantuoja sekä kosmetologi ja aromaterapeutti. Naturellement tuo Suomeen ranskalaisia ECOCERT-sertifioituja sekä muita korkealaatuisia luonnonkosmetiikkabrändejä. Liisa Seppälä-Cohen on itsekin asunut vuosia Pariisissa.

Tähän liittyvät tuotteet:

Couperosa-iho vaatii pitkäjänteistä ja hellää hoitoa

Testissä Bohon nestemäiset Fluid Foundation -meikkivoiteet

Näitä luetaan

Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...
Dr. Hauschka Med – hoitavaa apua herkälle ja kuivalle iholle
Saksalaisen Dr. Hauschka-luonnonkosmetiikkasarjan Med-ihonhoitolinja on löytänyt vakiokäyttäjänsä jo herkkäihoisista...
Kosteusvoidesuosikit Dr. Hauschkalta
Tarkkaan valituista rohdoskasveista valmistetut Dr. Hauschkan luonnonkosmetiikkatuotteet tukevat luonnollista kauneuttasi. Ne hoitavat...
Miksi ihon kaksoispuhdistus tuo kaksinkertaisen hyödyn?
Onko kaksoispuhdistus vain trendi? Kaksoispuhdistuksen käsite sai alkunsa Koreasta ja leviää nyt...
Näin hoidat epäpuhdasta ihoa – tärkeimmät tuotteet tasapainoiseen ihoon
Epäpuhdasta ja helposti rasvoittuvaa ihoa pidetään teini-ikäisten iho-ongelmana. Kuitenkin yhä useampi kärsii...
Reconnecting Nature™ -metsäpöly on kotimainen tutkimusinnovaatio, joka vahvistaa ihon vastustuskykyä
Metsässä oleskelun terveyttä edistävistä vaikutuksista on puhuttu paljon, ja tutkimustulokset ovat osoittaneet...
Bee Venom – luonnon oma botox
Bee venom eli mehiläisen myrkky on luonnollinen keino häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä ja kiinteyttää kasvojen...
Bioaktiivinen muta tehohoitaa ja hemmottelee
Järven pohjassa vuosituhansien ajan kehittynyt terapeuttinen hoitomuta
sisältää kahmalokaupalla bioaktiivisia ainesosia, jotka uudistavat...
Havupuu-uutejuomalla parissa viikossa eroon ruusufinnistä
Porilainen Liisa Lumme on 36-vuotias koirakoulun ohjaaja, joka sairastui nelisen vuotta sitten...
Kosmeettisen gua shan ABC ja opas gua sha välineen valintaan
Gua sha on tällä hetkellä ylivoimaisesti kirkkain johtotähti kauneudenhoitomaailmassa eikä mikään ihme,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.