Ranskalaisen naisen ihonhoitorutiini

Ranskalaisen naisen ihonhoito

Ranskalainen nainen on hyvin laatutietoinen. Hän on tarkka sekä vaatteidensa että kosmetiikkatuotteidensa laadusta. Hän hoitaa itseään säännöllisesti käymällä kampaajalla, jalkahoidoissa ja kosmetologilla. Ihonhoidossa ranskalaiselle naiselle on kaikkein tärkeintä laatu.

Ranskatar on oppinut hyvän ihonhoidon perusteet jo nuorena naisena äidiltään sekä ympäristöltään: Ranska on ollut aina tunnettu upeasta, ylellisestä kosmetiikastaan, ja ranskattaret ovat ihailleet muun muassa Chanelia ja muiden luksuskosmetiikkatalojen tuotteita. Ranskalainen nainen on hyvin perinteinen ja merkkiuskollinen eikä juokse kaikkien muoti-ilmiöiden perässä. Koska Ranska on todellinen kosmetiikan paratiisi, niin useimmiten ranskatar valitsee myös ranskalaisen kosmetiikan. Ranskasta löytyy perinteisten luksusmerkkien lisäksi myös upeaa luonnonkosmetiikkaa, koska ranskalaisilla on kosmetiikan valmistuksessa vuosikymmenten kokemus myös luonnonkosmetiikan osalta.

Ranskatar luottaa laadukkaisiin tuotteisiin ja säännöllisiin ihonhoitorutiineihin

Ihonpuhdistuksesta ranskatar ei tingi, ja sen rutiinin hän hoitaa uskollisesti joka ilta. Hän toimii siinä oikein, koska ihonpuhdistus on hyvän ihonhoidon perusta. Tehokkaan ihonpuhdistuksen voit tehdä ranskalaisittain raikkaantuoksuisella Floramen puhdistusöljyllä, joka ei jätä iholle rasvaista pintaa. Viimeistelyyn sopii Floramen alkoholiton misellivesi, joka soveltuu kaikkein herkimmällekin iholle.

Olen huomannut, että ranskalaisen naisen iho on harvoin kuiva. Se johtuu osittain erilaisesta ilmastosta kuin myös laadukkaasta kosteusvoiteesta, seerumin käytöstä ja ihonhoidon säännöllisyydestä. Jos käytät luonnonkosmetiikkaa, kosteusvoiteeksi kannattaa valita laadukas aloe vera -pohjainen voide, koska se on huomattavasti kosteuttavampi kuin vesipohjainen. Esimerkiksi Floramen lumpeenkukkavoide sopii loistavasti ihon peruskosteutukseen. Jos ihosi on kuivempi, niin sivele alle Floramen lumpeenkukka kosteuttavaa kasvoseerumia. Vaativammalle iholle sopii Le Baume Integral monitoimivoide no 1 tai no 3. Kun hoidat ihoasi säännöllisesti laadukkailla tuotteilla, tarvitset myös vähemmän purnukoita. Laadukkaisiin tuotteisiin perustuva ihonhoito näkyy myös iholla.

Koska ranskalainen nainen, varsinkin pariisitar, on hyvin naisellinen ja tarkka ihonhoidostaan, niin hän ei myöskään unohda silmänympärysihon hoitoa eikä viikottaista kuorintaa ja naamiota. Varsinkin Pariisin saasteet koettelevat herkkää silmänympärysihoa. Muistan, että kun itse asuin Pariisissa, niin sivelin silmien ympärille aina tuplasti silmänympärysvoidetta.

Lähtiessään töihin tai kaupungille ranskatar sipaisee huulilleen vielä joko Chanelin punaisen huulipunan, joka antaa tyylikkään ja huolitellun vaikutelman, tai jättää huulensa naturelleiksi. Moderni ranskalaisnainen valitsee meikiksi laadukasta luonnonkosmetiikkaa, kuten All Tigersin huulipunat, jota ovat yhtä pigmenttisiä, pysyviä ja tyylikkään sävyisiä kuin luksusmerkkien klassikkotuotteet.

Ranskalaisia ihonhoitohetkiä kaikille. C’est chic!

Kirjoittaja Liisa Seppälä-Cohen on Naturellementin maahantuoja sekä kosmetologi ja aromaterapeutti. Naturellement tuo Suomeen ranskalaisia ECOCERT-sertifioituja sekä muita korkealaatuisia luonnonkosmetiikkabrändejä. Liisa Seppälä-Cohen on itsekin asunut vuosia Pariisissa.

Tähän liittyvät tuotteet:

Couperosa-iho vaatii pitkäjänteistä ja hellää hoitoa

Testissä Bohon nestemäiset Fluid Foundation -meikkivoiteet

Näitä luetaan

Aloe vera tekee hyvää – sisäisesti ja ulkoisesti!
Aloe veran (suomeksi aaloen tai lääkeaaloen) lehtien sisällä on hyytelömäistä...
Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.