Nurme Jojobaöljy - Nurme
Uutuus

Nurme Jojobaöljy

31.95 €

319.50 € / l Pakkauskoko: 100 ml Parasta ennen: 30.06.2021 Varastosaldo: 18 kpl

3195

Nurme Jojobaöljy on monipuolinen ihoöljy. Se toimii kaikille ihotyypeille mutta on ihanteellinen rasvaiselle ja sekaiholle. Jojobaöljy on ihon oman rasvan kaltainen öljy, tai oikeastaan se on vahaa, mutta huoneenlämpöisenä se on öljyn muodossa. Se imeytyy erinomaisesti eikä jätä tahmaista pintaa. Jojobaöljy myös tasapainottaa ihon omaa talintuotantoa. Öljy ravitsee ihoa ja suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä.

Jojobaöljy tasapainoittaa rasvaista ja sekaihoa. Se hillitsee ihon kiiltelyä tukkimatta ihohuokosia. Sopii myös herkälle iholle tehokosteuttajaksi. Käytä häivyttämään kuivuudesta johtuvia juonteita ja ryppyjä.

Mikä Jojobaöljy? 

    • Jojobaöljyä saadaan jojobakasvin (simmondsia chinesis) siemenestä.
    • Jojoba sisältää E- ja B-vitamiinia ja runsaasti mineraaleja, kuten kuparia, sinkkiä, seleeniä, jodia ja kromia.
    • Monipuolinen jojobaöljy on hyvä kosteuttaja 
    • Jojobaöljyssä on runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ikääntymistä aiheuttavilta tekijöiltä. 


Käyttö:

Jojobaöljyä voi käyttää päivittäin seerumin kaltaisesti, kasvovoiteen sijaan tai siihen sekoitettuna.Pienimolekyylinen öljy imeytyy parhaiten hieman kostealle iholle levitettynä.

Jojobaa voi käyttää myös hiuksille. Sitä on mukana monessa hiustehoitotuotteessa kosteuttavien ja hoitavien ominaisuuksian takia. Jojoballa kesytät pörröiset hiukset ja teet niistä kauniit, kiiltävät ja pehmeät. Jojobasta saat myös apua hilseilyyn kun hierot sitä hiuspohjaan shampoo pesun yhteydessä.