Aromastick – aromaterapian voimaa arkeen

Tästä ei aromaterapia enää kätevämmäksi muutu! Aromastick on upouusi ja innovatiivinen keino tuoda aromaterapian monet hyödyt osaksi arkea. Aromastick on tuoksupuikko, jonka vaikutus perustuu eteerisiin öljyihin. Pieni puikko kulkee kätevästi arjessa mukana, ja auttaa tukemaan päivän haasteissa, kaipaatpa sitten lisää keskittymistä, rentoutusta tai virtaa päivään.

Jatka lukemista, niin löydät myös edun, jolla saat kaikki neljä Aromastickiä 15 % alennuksella!

Suursuosioon noussut Aromastick on vakuuttanut käyttäjänsä

Harva uutuustuote on aiheuttanut sellaista hypeä asiakkaidemme keskuudessa, mitä Aromastickit aiheuttivat taannoin niiden ennakkomyynnin käynnistyttyä. Aromastickit nimittäin myytiin loppuun jo ennen ensimmäisenkään erän saapumista varastollemme! Seuraavat arvostelut puhukoon puolestaan:

Asiakkaan arvostelu Aromastick-tuoksupuikosta

“Aromastickeissä viehättää niiden helppous, toimivuus ja monipuolisuus. Aromastickeissä tuoksuyhdistelmät on mietitty valmiiksi, ja valikoimasta löytyy tuoksuja joka tilanteeseen. Puikko myös kulkee kätevästi mukana siinä missä huulirasvakin.” – Hyviksen kauppias Hanneli

Aromastick on kätevä tapa nauttia aromaterapian hyödyistä

Tuoksut ovat tunnetusti yhteydessä tunteisiimme ja mielialaamme. Tietyt tuoksut voivat herättää voimakkaitakin muistoja tai tunteita vuosien takaa. Tunteisiin voi vaikuttaa tehokkaasti tuoksuihin perustuvan aromaterapian avulla.

Aromaterapia on hoitomuoto, jonka tavoitteena on luoda tasapainoa kehon, mielen ja tunteiden välille tuoksujen avulla. Aromaterapia perustuu 100 % luonnollisiin kasveista peräisin oleviin eteerisiin öljyihin. Jokaisella eteerisellä öljyllä on omat vaikutuksensa: esimerkiksi laventelin on tieteellisesti todistettu rauhoittavan kehoa ja mieltä.

Diffuuserit ja tuoksulyhdyt ovat perinteinen keino nauttia aromaterapian hyödyistä. Aromastickin avulla voi aromaterapian monet positiiviset vaikutukset tuoda kuitenkin osaksi arkea missä vain, milloin vain.

Aromastick vaikuttaa välittömästi

Aromastickin vaikutukset -infograafi

Aromastick on tehokas tapa aktivoida aisteja. Aromastickin välitön teho perustuu nenän hajureseptoreiden ja aivojen limbisen järjestelmän väliseen suoraan yhteyteen. Aivojen limbinen järjestelmä keskittyy muun muassa tunteiden säätelyyn, motivaatioon ja autonomisiin toimintoihin.

Aromastick asetetaan sieraimeen ja inhalaattorin tuoksua hengitetään muutaman kerran syvään sisään. Nenän hajureseptorit reagoivat nenän limakalvoille saapuviin molekyyleihin ja lähettävät aisti-impulsseja hajuhermoja pitkin aivojen kuorikerroksen primaariselle hajualueelle.

Aromastick-sarjaan kuuluu neljä eri tuoksuvaihtoehtoa, jotka tuovat apua erilaisiin arjen haasteisiin:

  • Relax: rentouttava tuoksu rauhoittaa välittömästi laventeli-, vetiveri- ja mandariiniöljyjen avulla
  • Balance: tasapainottava tuoksu rentouttaa mielen piparminttu-, sypressi-, geranium- ja inkivääriöljyjen avulla
  • Energy: virkistävä tuoksu tuo lisäenergiaa päivään piparminttu-, rosmariini- ja greippiöljyjen avulla
  • Focus: stimuloiva tuoksu tukee keskittymistä kanelinkuori- piparminttu- ja rosmariiniöljyjen avulla

Tuoksuja voi vaihdella tarpeen mukaan pitkin päivää, joten takataskussa kannattaa pitää vaikka parikin eri tuoksupuikkoa!

Neljä Aromastick-tuoksupuikkoa ja tulppaaneja

Aromastickin hyödyt pähkinänkuoressa

  • kätevä puikko kulkee helposti taskussa tai laukussa mukana
  • puikkoa on helppo ja nopea käyttää missä vain, milloin vain
  • vaikutus tuntuu välittömästi
  • tuoksu ei leviä puikosta tuoksuttelijan ulkopuolelle
  • soveltuu kaikille yli 7–vuotiaille
  • puikko sisältää ainoastaan 100 % luomulaatuisia ja kasviperäisiä öljyjä

Hanki kaikki Aromastickit nyt 15 % alennuksella!

Nyt voit tilata itsellesi kaikki neljä Aromastickiä sisältävän Aromastick 4-packin 15 % alennuksella! Jätä meille sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle alekoodin, jolla saat 15 % alennuksen Aromastick 4-packista seuraavassa tilauksessasi.

Aromastick Balance -tuoksupuikko pöydällä