Kombuchat täynnä pohjoisen villejä makuja
Nokkos Companyn taustalla on kokin ja tuotekehittelyn maailmassa uransa viettänyt Lari Laurikkala sekä Goodion perustajiin kuuluva Sampsa Siekkinen. Kun kaksikko sai kuulla tyhjästä panimotilasta Helsingin Kaartinkaupungissa, he päättivät yhdistää voimansa. Vuosi oli 2019, ja näin alkoi Nokkos Companyn tarina.
Nokkos Companyn kombuchojen avainraaka-aineina ovat Lapista peräisin olevat nokkoset ja puhdas lähdevesi. Lisäksi kombuchat saavat lisämaustetta pohjoisista yrteistä, marjoista, käävistä ja kukista. Kombuchat makeutetaan luomuruokosokerilla ja hunajalla. Juomien annetaan fermentoitua usean viikon ajan, minkä seurauksena syntyy runsaasti hyviä maitohappobakteereita sisältävää herkkujuomaa. Kombuchojen alkoholipitoisuus on noin 1 % ja sokeripitoisuus alle 3 g / 100 ml. Alhaisen sokeripitoisuuden ansiosta kombuchat toimivat monenlaisten ruokien kanssa.
Saatavilla on kolme uniikkia, raikasta ja pirskahtelevaa makua:
Maistele vaikka kaikkia ja valitse oma suosikkisi!