Kokoelma: Flow Bake

Gluteenittomat jauhoseokset – leivo terveellisiä herkkuja helposti!

Flow Bake valmistaa gluteenittomia ja vegaanisia valmiita jauhoseoksia, joilla herkulliset ja terveelliset leivonnaiset onnistuu vaivatta. Flow Baken jauhoseoksista löytyy mm. kvinoaa, chiansiemeniä ja kikhernejauhoja, eivätkä ne sisällä lainkaan valkoista sokeria. Kääri hihat ja taio gluteenittomat herkut Flow Baken avulla!

Gluteenittomat jauhot terveellisistä viljoista

Gluteeniton leivonta voi olla haastavaa leivonnaisissa käytettävien monenlaisten jauhojen vuoksi. Erilaisten jauhojen tarvittava määrä vaihtelee ja ne voivat käyttäytyä leivottaessa yllättävällä tavalla. Flow Bake valmistaa valmiita jauhoseoksia, joiden avulla gluteeniton leivonta on helppoa ja vaivatonta. Jauhoseokset sisältävät ravinteikkaita aineksia kvinoasta chiansiemeniin, jotka tuovat leivonnaisiin paitsi rutkasti makua, myös terveellisiä ravintoaineita. Gluteeniton leivonta ei ole koskaan ollut näin helppoa eikä herkullista!

Flow Baken jauhoseokset ovat:

  • luomulaatuisia
  • gluteenittomia
  • vegaanisia
  • maidottomia
  • eivät sisällä valkoista sokeria

Flow Baken jauhoseoksilla valmistuu makeat ja suolaiset leivonnaiset

Flow Baken jauhoseoksilla valmistuu niin makeat klassikkoherkut kuin suolaiset leivätkin. Flow Baken valikoimaan kuuluu kuusi erilaista jauhoseosta:

Gluteenittomien jauhoseosten käyttäminen on helppoa

Flow Baken jauhoseosten lisäksi tarvitset vain muutaman tuoreen raaka-aineen – kuten kasvimaidon, kananmunan tai soijajugurtin ja rasvan – jauhoseoksesta ja leivottavasta herkusta riippuen. Lämmitä uuni, sekoita kuivat aineet tuoreisiin, lisää taikina leivonta-astiaan, ja laita koko komeus uuniin.

Flow Bake sai alkunsa ranskalaisesta leivontablogista

Flow Bake sai alkunsa ranskalaisen Vanessan leivontablogista, jota hän alkoi pitää vaihdettuan gluteenittomaan ruokavalioon. Hän ei ollut tyytyväinen kaupoista saataviin gluteenittomiin tuotteisiin, jotka olivat täynnä sokereita, lisäaineita ja ravinteettomia jauhoja, ja jotka lisäksi maistuivat mitättömiltä. Vanessa alkoi tehdä omia kokeiluja keittiössään, ja löysi tattarin, kikherneen, kookosjauhojen ja kvinoan tapaiset luontaisesti gluteenittomat jauhot, joilla syntyi paljon maukkaampia leivonnaisia, joissa koostumuskin oli kohdallaan.

Vanessa halusi jakaa löytönsä myös muiden terveellisempiä herkkuja janoavien leipojien kesken, ja niin hän perusti Flow Baken. Flow Baken tuotteet eivät ole tarkoitettu vain erityisruokavaliota noudattaville, vaan kuka tahansa voi nauttia maistuvista ja ravinteikkaammista leipomuksista.