Kokoelma: Black Garlic

Ammattikeitti√∂iden ja huippukokkien salaisuus ūüĖ§

Musta valkosipuli on antioksidanttipitoinen aasialainen herkku, joka saa mustan värinsä pitkän, noin kuukauden mittaisen kypsentämisprosessin tuloksena. Kypsennyksessä tapahtuu niin kutsuttu Maillardin reaktio eli "karamelisoituminen", joka on sokerien, aminohappojen ja proteiinien välinen reaktio. Kypsennyksen seurauksena valkosipulin rakenne muuttuu pehmeämmäksi ja maku kermaisemmaksi. Musta valkosipuli soveltuu naposteluun, ruokien ja juomien mausteeksi sekä kokkaukseen ylipäätään. Nyt voit nauttia valkosipulista ilman valkosipulin hajuista hengitystä. Tutustu valikoimaan ja kokeile!

Kokkaa kuin ammattilaiset!

Musta valkosipuli on yksi ammattikeittiöiden ja huippukokkien salaisuuksista. Nyt mustaa valkosipulia on myös kaikkien muiden saatavilla.

Musta valkosipuli on n. 3 viikkoa matalassa lämpötilassa ja korkeassa kosteudessa kypsytettyä valkosipulia. Tällä tavoin luonnolliset sokerit karamellisoituvat ja valkosipuli muuttuu mustaksi. Valkosipulin maku muuttuu mukavasti ja makeasti karamelliseksi, rakenne muuttuu marmeladimaiseksi ja terveyttä tukevat ominaisuudet moninkertaistuvat.