category
Herkulliset hedelmähuulet - HURRAW!

Herkulliset hedelmähuulet - HURRAW!

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Vierailevana kirjoittajana Ida Hanhiniemi / Suomen Luonnonkosmetiikan Tukku

 

HURRAW!-huulivoiteet nousivat ilmiöksi viime vuoden lopulla ja ovat ilahduttaneet huulivoiteiden käyttäjiä ihanilla tuoksuilla, näppärillä ovaalin muotoisilla puteleilla ja hauskan pirteällä ulkoasullaan.

HURRAW!-huulivoiteita on yhteensä yli 20 ihanaa eri tuoksuvaihtoehtoa joista kaksi on kevyesti sävyä antavia. Mahtavat tuoksut ja maut ovat täysin luonnollisia.  

HURRAW!-huulivoiteet ovat luomua ja niissä on käytetty Reilun Kaupan raaka-aineita. Raakatrendin mukaisesti ne ovat raakahuulivoiteita; raaka-aineita ei ole kuumennettu yli 47 asteen jolloin esimerkiksi öljyjen hyvää tekevät hoitavat ominaisuudet ovat visusti tallella.

Pääraaka-aineina on käytetty erilaisia hoitavia kasviöljyjä; manteliöljyä, avokadoöljyä, kaakaovoita, jojobaöljyä, oliiviöljyä, risiiniöljyä ja seesamiöljyä. Huulivoiteiden maut ovat 100% luonnollisia. Hedelmähuulivoiteiden maut tulevat puhtaista eteerisistä öljyistä.

HURRAW!-huulivoiteet EIVÄT sisällä geenimuunneltuja (GMO) raaka-aineita, parabeeneja, parafiiniöljyä, sulfiitteja tai keinotekoisia väri- ja makuaineita. Ne ovat myös gluteenittomia ja soijattomia ja sopivat vegaaneille! HURRAW! huulivoiteita tai niiden raaka-aineita ei koskaan testata eläimillä.

Raikkaan hedelmäiset HURRAW!-huulivoiteet piristävät syksyn sateisina päivinä. Greippi-huulivoide antaa kevyen kiillon huulille ja sen tuoksu on taivaallisen mehukas. Lime-huulivoide vie tuoksullaan takaisin kesään; se tuoksuu kirpeiltä mehujäiltä ja drinkeiltä. Sitruuna-huulivoiteessa on käytetty sitruunaöljyn lisäksi myös sitruunaruohoa, ah mikä raikas sitruunan tuoksu! Appelsiini-huulivoide antaa energiaa harmaina päivinä ja tuoksuu mehukkailta appelsiineilta. Kookos-huulivoide on hedelmähuulivoiteistamme kosteuttavin; ihanan kermainen ja täyteläinen huulivoide pelastaa rohtuneetkin huulet.

Oletko jo testannut hedelmäisiä HURRAW!-huulivoiteita?

Valitse suosikkisi TÄÄLTÄ

 

Alunperin julkaistu 9.9.2015 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Edellinen artikkeli

Kookosöljy - 6 kauneusniksiä kesään

Seuraava artikkeli

Testissä Mossa-luonnonkosmetiikkasarja

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: