Annosjakelu – uusi tapa hankkia vitamiinit säännöllisesti

Annosjakelu – uusi tapa hankkia vitamiinit säännöllisesti

Saara Aarnio

Moni asiakkaistamme kertoo tilaavansa meiltä säännöllisesti tiettyjä tuotteita, kuten D-vitamiinia, sinkkiä ja probiootteja. Välillä tilauksen tekeminen kuitenkin syystä tai toisesta viivästyy ja vitamiinipurkki ehtii tyhjentyä ennen seuraavan saapumista. Tähän asiaan halusimme tarjota ratkaisun, kun lähdimme suunnittelemaan vitamiinien annosjakelun aloittamista. Vihdoin tilausprosessi on viilattu valmiiksi, joten nyt pystyt tilaamaan laadukkaat ja kotimaiset Puhdas+ -vitamiinit ja -ravintolisät järkevään kuukausihintaan – vieläpä valmiisiin päiväannospusseihin pakattuna!

Säästät rahaa ja muistat ottaa vitamiinit päivittäin

Annosjakelun parhaita puolia ovat eittämättä rahallinen säästö (jopa 40 % tuotteen hinnasta) ja kätevä päiväannospussi, jonka ansiosta vitamiinien ottaminen päivittäin on helpompi muistaa. Annospussin ansiosta pystyt pakkaamaan oikean määrän vitamiineja helposti mukaan myös reissun päälle. Lisäksi vältyt tuotteiden annosteluun liittyvältä vaivalta, koska päivittäinen vitamiiniannoksesi annostellaan puolestasi jo tuotantotiloissa. Annospussiin merkitään tarkasti asiakkaan nimi ja pussin sisältämien vitamiinien nimet sekä niiden ottamiseen liittyvät ohjeet. Koska tuotteet pakataan tuotantotiloissa suoraan tehtaalta tulleista pakkauksista, saat tuotteet aina mahdollisimman tuoreina. 

Näin Annosjakelu toimii:

  1. Valitse, mitkä vitamiinit haluat kuukausitilaukseesi.
  2. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, maksa tilauksesi ja jää odottamaan tilauksen toimitusta.
  3. Valitsemasi annosjakelutuotteet toimitetaan yksittäisiin pusseihin pakattuna kuukaudeksi kerrallaan.
  4. Kuukauden päästä tilauksesi uusiutuu automaattisesti, ja sinulle toimitaan uusi annos vitamiineja.

Tällä videolla näytämme, miten tilaat tuotteita Hyviksen Annosjakelusta:

Kotimaista ja luotettavaa Puhdas+ -laatua

Puhdas+ on suomalainen vitamiinien, ravintolisien ja kosmetiikkatuotteiden edelläkävijä. Puhdas+ -vitamiinit ja -ravintolisät valmistetaan kokonaan ilman säilöntä-, pintakäsittely-, täyte-, makeutus- ja väriaineita. Valtaosa tuotteista sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille. 

Annosjakelutuotannosta vastaa lääkkeiden koneelliseen annosjakeluun erikoistunut Pharmac Finland Oy, jonka huippumodernit tuotantotilat sijaitsevat Vantaalla.

Edellinen artikkeli

Ole #aidostihyvis

Seuraava artikkeli

Hyvis 15 vuotta

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: