Lähikuva ruskeasilmäisen naisen kasvojen yläosasta

Esittelyssä Laveran Kasvojenhoitosuosikit

Listasimme Lavera-viikon kunniaksi suosituimmat ja ehdottomasti kokeilun arvoiset Laveran kasvojenhoitotuotteet. Suosikeista löytyy jokaiselle ihotyypille sopivia tuotteita. 

 

Tuotteet 

 

Lavera Illuminating Eye Cream Silmänympärysvoide

Tämä silmänympärysvoide on ehdottomasti yksi Laveran suosikkituotteista! Helmiäisuutetta sisältävä silmänympärysvoide valaisee silmänympärysihoa valokynän lailla ja häivyttää tummia silmänalusia. Koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä voide kirkastaa katseen välittömästi.  Hyaluroni ja luomukofeiini häivyttävät pieniä juonteita ja väsymyksen merkkejä. Voide sopii kaikille ihotyypeille. 

 

Lavera 3 in 1 Wash, Scrub, Mask - Monitoimipuhdistusaine

Rasvaiselle ja sekaiholle suunnitellussa monitoimipuhdistusaineessa yhdistyy kätevästi kolme tuotetta: puhdistusvoide, kuorinta ja naamio. Tuote puhdistaa ihoa hellävaraisesti ja jättää ihon mattapintaiseksi ja tasoittaa ihoa. Mineraalipohjaiset silica-rakeet kuorivat ihoa sopivan hellävaraisesti eikä tuote kuivata ihoa. Tuotteen sisältämä antibakteerinen luomupiparminttu puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Piparmintun ansiosta puhdistusaine myös tuntuu iholla raikkaalta ja virkistää ihoa. Päivittäisessä käytössä puhdistusvoide myös vähentää epäpuhtauksien syntymistä iholla. 

Lavera Firming Päivävoide

Aikuiselle +30–40 vuotiaalle iholle suunniteltu voide sisältää valkoista teetä, karanjaöljyä sekä hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja tekevät ihosta napakan ja kiinteän tuntuisen. Täyteläinen koostumus imeytyy yllättävän nopeasti ja jättää ihon mattapintaiseksi ja pehmeäksi. Tuote sopii loistavasti myös suojaamaan ihoa talvella pakkasen ja viiman vaikutuksilta. Voiteessa on miellyttävä hento kukkaistuoksu. 

Lavera Re-Energizing Tehoyövoide

Miedon tuoksuinen täyteläinen yövoide lunastaa lupauksensa. Yövoide lupaa viisi vaikutusta jo yhdessä yössä: edistää ihon luonnollista uusiutumista, elvyttää ihoa, häivyttää väsymyksen merkkejä iholla, kosteuttaa tehokkaasti ja silottaa ihoa. Tehoyövoide on koostumukseltaan hyvin täyteläinen. Lähes kasvonaamiota muistuttava koostumus imeytyy ihoon hitaasti ja hoitaa ihoa tehokkaasti yön aikana. Yövoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti yövoidetta voisi suositella kuivalle ja ikääntyvälle iholle. 

Lavera Regenerating Kasvonaamio

Tämä kasvonaamio on todellinen ihon pikakaunistaja! Naamio tekee kuivimmastakin ihosta hetkessä pehmeän ja kimmoisan tuntuisen. Marjaisan tuoksuinen, voidemainen naamio tuntuu iholla miellyttävältä ja tekee kasvojen ihosta huomattavasti tasaisemman ja sileämmän. Kasvonaamion päävaikuttavat ainesosat ovat antioksidanttipitoinen luomukarpalo sekä luomuarganöljy. Naamiota ei tarvitse pestä pois vedellä vaan vaikutusajan jälkeen ylimääräisen naamion voi pyyhkiä pois kasvopaperilla. 

Lavera Wild Rose Ultra Hydrating Kasvovoide

Aikuiselle ja kuivalle iholle suunniteltu kasvovoide on koostumukseltaan täyteläinen, mutta silti nopeasti imeytyvä. Tästä syystä voide sopii hyvin myös meikialusvoiteeksi kuivalle iholle. Luomuvilliruususiemenöljy antaa voiteelle miedon hienostuneen ruusun tuoksun ja samalla kosteuttaa ja heleyttää ihoa. 

Lavera Mint SOS Blemish Control Tehohoito

Piparmintun tuoksuinen, geelimäinen täsmähoito vähentää tehokkaasti näppylöitä iholla. Täsmähoito levitetään suoraan ihon ongelma-alueille kuten finneihin ja mustapäihin. Läpinäkyvää geeliä on helppo käyttää ja se levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle. Geeli kuivattaa finnejä, mutta ei onneksi tee ihosta kuivaa ja hilseilevää. Pienet näppylät iholla katoavat ja pienevät jo yhden käyttökerran jälkeen. Sinkin ja salisyylihapon ansiosta täsmähoito myös ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. 

 

 

 

Muita Laveran tuotteita löydät meiltä Hyvinvoinnilta täältä

 

 

Alunperin julkaistu 13.9.2016 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Madara yhteistyöhön Noora Shinglerin kanssa!

Harjoja, hiusharjoja, millaisia harjoja?

Näitä luetaan

Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...
Dr. Hauschka Med – hoitavaa apua herkälle ja kuivalle iholle
Saksalaisen Dr. Hauschka-luonnonkosmetiikkasarjan Med-ihonhoitolinja on löytänyt vakiokäyttäjänsä jo herkkäihoisista...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.