Vihreä kahvi

Vihreä kahvi on yksi eniten tutkijapiirejä viime aikoina kiinnostaneista ainesosista. Vihreät kahvipavut ovat kahvipensaan hedelmiä, joita ei paahdeta kuten perinteisesti kahvinvalmistuksessa. Sen sijaan kahvipavut kuivataan, kunnes kahvipensaan hedelmä kuivuu ja aukeaa. Näistä vihreistä kahvipavuista saadun uutteen tiedetään vähentävän kehon glykeemistä rasitetta sen estäessä glukoosin imeytymistä suolistosta. Kun glukoosia ei ole riittävästi tarjolla, alkaa keho käyttää sen omaa rasvakudosta energiana ja näin lihominen pysähtyy. Vihreä kahvi uute voi myös auttaa hallitsemaan verenpainetta ja kolesterolitasoja.

Vihreä kahvia sisältäviä laihdutusvalmisteita on tällä hetkellä markkinoilla Puhdas+ Caps, Slimmers Green Coffee sekä Vihreä Tee & Vihreä Kahvi -tuotemerkeiltä.

 • Pakkauskoko: 28 kaps.

  Slimmers Green Coffee Capsules vihreä kahvi -kapselit auttavat sinua laihtumaan luonnollisesti. 100 % kasvisperäinen valmiste.

  29,95 €
 • Pakkauskoko: 250 ml | 139,80 € / ltr

  Slimmers Green Coffee Slimming Gel selluliittigeelin ainutlaatuinen koostumus hoitaa tehokkaasti kehosi ongelma-alueita. Geeli kiihdyttää aineenvaihduntaa ja auttaa kehoasi poistamaan ylimääräistä nestettä ja turvotusta kudoksista.

  34,95 €
 • Pakkauskoko: 30 tabl.

  Vihreä Tee & Vihreä Kahvi on laihdutusvalmiste, joka tukee laihduttavien ja normaalipainostaan huolehtivien ruokavaliota.

  16,95 €
 • Pakkauskoko: 14 pss

  Slimmers Green Coffee, eli Laihduttajan vihreä kahvi, valmistetaan korkealuokkaisista luomukahvipavuista ja kasviuutteista. Tuote vähentää näläntunnetta ja auttaa syömään vähemmän. Vain yksi kupillinen päivässä riittää!

  29,95 €
 • Pakkauskoko: 60 kaps.

  Puhdas+ Caps Vihreä kahvipapu-uute on tehokas valmiste painonhallintaan. Vegekapseli.

  19,95 €
 • Pakkauskoko: 150 kaps.

  Puhdas+ Caps Vihreä kahvipapu-uute on tehokas valmiste painonhallintaan. Vegekapseli.

  37,95 €
 • Tarjous
  34,95 €

  Pakkauskoko: 190 kaps.

  Puhdas+ Caps Vihreä kahvipapu-uute on tehokas valmiste painonhallintaan. Vegekapseli.

  Kampanjapakkauksessa 40 kapselia veloituksetta! Saatavilla vain rajoitettu erä!

  34,95 €
  37,95 €
 • Pakkauskoko: 21 pss

  Coffee Slender on vihreää kahvipapu -uutetta sisältävä pikakahvi. Pakkaus sisältää 21 annospussia.

  18,50 €