Huippunopeat ja luotettavat toimitukset!

Hyvinvoinnin Tavaratalo tunnetaan sen nopeista ja luotettavista toimituksista. Valittavanasi on kaikki Suomessa toimivat pakettien noutopisteet ja kotiinkuljetus. Toimitamme tilauksia myös kaikkiin muihin EU-maihin. Toimitukset hoitaa Logitrail Oy.

  • Toimitusmaksu on 4,95 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 89 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa!
  • Kotiinkuljetuksen hinta on 9,95 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 129 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa!
  • Toimituskulut EU-maihin ovat 17,95 euroa tilausmäärästä riippumatta.

Tilaukset käsitellään tavallisesti kolmen arkipäivän kuluessa. 
Voit myös valita Pikakäsittely -lisäpalvelun (hinta 3,95 euroa), jolloin tilauksesi siirtyy käsittelyjonon kärkeen ja se käsitellään varastollamme niin pian kuin mahdollista. Huomaathan, että logistiikkayhtiöiden kuljetusnopeuteen palvelulla ei ole vaikutusta. 


  Toimitustapa  Toimitusmaksu
     Ilmaiseksi, kun 
       tilauksen arvo
  Kirje
  Nouto R-kioskilta,
  Postin pakettiautomaatista, 
  Postin tai Matkahuollon toimipisteestä
  Siwa tai Valintatalo -myymälästä

      4,95 euroa
          väh. 89 euroa
  Kotiinkuljetus

      9,95 euroa
         väh. 129 euroa
  Ulkomaantoimitus (EU-maat, max. 35 kg)     17,95 euroa
         -

Käsittelemme tilaukset saapumisjärjestyksessä niille valittujen toimitusnopeuksien mukaan. Käsittelynopeus varaston työtilanteesta riippuen voi olla ilmoitettua nopeampi tai hitaampi. Mikäli tilaus sisältää tuotteita, joita ei tilaushetkellä ole varastossa jää tilaus odottamaan niiden saapumista varastolle. Pääsääntöisesti tuotteita ei jälkitoimiteta. Saat vahvistuksen käsittelemästämme tilauksesta sähköpostilla.Toimitustavat

Voit valita pakettisi noutopaikaksi R-kioskin, Postin pakettiautomaatin, Siwa tai Valintatalo-myymälän, Postin tai Matkahuollon toimipisteen. Pienikokoiset lähetykset on mahdollista valita toimitettavaksi kotiin myös kirjeitse. Valitessasi kotiinkuljetuksen toimitetaan paketti ilmoittamaasi osoitteeseen haluamanasi ajankohtana arkisin klo 9-14/21 välillä. 

Toimituskulut ovat voimassa Suomeen, toimitukset muihin EU-maihin ovat 17,95 euroa tilauksen arvosta riippumatta.

Kirjelähetys

Toimitusmaksu 4,95 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 89 euroa

Tilauksesti toimitetaan kirjeenä ilmoittamaasi osoitteeseen. Mikäli kirje ei kokonsa puolesta mahdu postiluukusta/postilaatikkoon, toimitetaan se noudettavaksi lähimpään Postin noutopisteeseen. Toimitusaika paketille varastoltamme lähdettyä on 2-3 arkipäivää. Lähetyksessä ei ole seurantatunnusta, eikä sen kulkua ole mahdollista seurata.

Postin asiakaspalvelu: 0200 71000 (ma-pe 8-18), asiakaspalvelu@posti.fi, netissä 

Nouto R-kioskilta

Toimitusmaksu 4,95 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 89 euroa

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi R-kioskiin. Saapuneesta lähetyksesta saat ilmoituksen tekstiviestillä. Mikäli et ole ilmoittanut matkapuhelinnumeroa, saat noutoilmoituksen postitse. Toimitusaika paketille varastoltamme lähdettyä on 2-3 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2-4 arkipäivää. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 14 vuorokautta.

Schenkerin asiakaspalvelu: 010 52006 (ma-pe 8-16:30), asiakaspalvelu@dbschenker.com 

Nouto Postin pakettiautomaattista

Toimitusmaksu 4,95 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 89 euroa

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saapuneesta lähetyksesta saat ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla. Viestissä on kerrottu PIN-koodi, jonka syöttämällä saat paketin noudettua automaatista. Toimitusaika paketille varastoltamme lähdettyä on 1-2 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2-3 arkipäivää. Lähetystä säilytetään automaatissa 7 vuorokautta.

Postin asiakaspalvelu: 0100 85933 (ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-18), smartpost@posti.fi, netissä

Nouto Matkahuollon toimipisteestä

Toimitusmaksu 4,95 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 89 euroa

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon toimipisteeseen. Saapuneesta lähetyksestä saat ilmoituksen tekstiviestillä. Mikäli et ole ilmoittanut matkapuhelinnumeroa, saat noutoilmoituksen postitse. Toimitusaika paketille varastoltamme lähdettyä on 1-2 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2-3 arkipäivää. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 14 vuorokautta.

Matkahuollon asiakaspalvelu: 0800 132 582 (ma-pe 8-18)

Palauttaessasi tuotteita Matkahuollon kautta, ilmoita asiakaspalautusnumeromme 9504226.

Nouto Postin toimipisteestä

Toimitusmaksu 4,95 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 89 euroa

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Saapuneesta lähetyksestä saat ilmoituksen tekstiviestillä. Mikäli et ole ilmoittanut matkapuhelinnumeroa, saat noutoilmoituksen postitse. Toimitusaika paketille varastoltamme lähdettyä on 1-2 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2-3 arkipäivää. Lähetystä säilytetään noutopisteessa saapumista seuraavat kaksi täyttä kalenteriviikkoa.

Postin asiakaspalvelu: 0200 71000 (ma-pe 8-18), asiakaspalvelu@posti.fi, netissä

Nouto Siwa ja Valintatalo-myymälöistä

Toimitusmaksu 4,95 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 89 euroa

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Siwa, Valintatalo tai Euromarket -myymälään. Saapuneesta lähetyksestä saat ilmoituksen tekstiviestillä. Mikäli et ole ilmoittanut matkapuhelinnumeroa, saat noutoilmoituksen postitse. Toimitusaika paketille varastoltamme lähdettyä on 1-2 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2-3 arkipäivää. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 14 vuorokautta.

Matkahuollon asiakaspalvelu: 0800 132 582 (ma-pe 8-18)

Palauttaessasi tuotteita Siwa tai Valintatalo-myymälän kautta, ilmoita asiakaspalautusnumeromme 9504226.

Kotiinkuljetus

Toimitusmaksu 9,95 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 129 euroa

Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa* klo 9-21 aikana. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Postinjakaja on sinuun puhelimitse yhteydessä sopiakseen toimitusajankohdasta. Mikäli sinua ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähettää Posti soittopyyntökortin toimitusajankohdasta sopimiseksi. * Voit tarkistaa oman kaupunkisi tilanteen tästä (lähetyspaikan postinumero 20100, Itella Express Flex-paketti).

Postin asiakaspalvelu: 0200 71000 (ma-pe 8-18), asiakaspalvelu@posti.fi, netissä

 

Ulkomaantoimitus

Toimitusmaksu 17,95 euroa

Tilaus toimitetaan postipakettina. Riippuen kohdemaan Postin käytännöistä lähetys toimitetaan kotiin tai lähimpään postitoimipaikkaan. Tilauksen enimmäispaino on 35 kg.

Toimitusaika on tavallisesti 2-7 arkipäivää siitä, kun paketti on lähtenyt Hyvinvoinnin Tavaratalon varastolta. 

Norjaan, Sveitsiin, Ahvenanmaalle, Kanarian saarille ja muihin EU:n arvonlisäveroalueen ulkopuolisille alueille emme valitettavasti toimita lähetyksia. EU-maat voit tarkistaa tästä.

Postin asiakaspalvelu: 0200 71000 (ma-pe 8-18), asiakaspalvelu@posti.fi, netissä


Tilausvahvistus

Toimitamme onnistuneesta tilauksesta sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Saat myös ilmoituksen ja pakettisi seurantatunnuksen sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä, kun tilauksesi on lähetetty. Ulkomaalaisiin puhelinnumeroihin tekstiviestit eivät valitettavasti välity.

Tilauksesi kulkua voit seurata Logitrailin nettisivuilla.