Frantsila eteerinen öljy - Frankinsensi

Frantsila eteerinen öljy - Frankinsensi

Myyntihinta 18.85 EUR Normaalihinta
Normaalihinta 18.85 EUR
  • Pakkauskoko: 10 ml
  • 1,885.00 € / l
  • Parasta ennen: 31.10.2028
  • Varastosaldo: 6 kpl
1 Arvostelu

Frankinsensi on ylevä metsäisen terpeeninen tuoksu, joka syventää hengitystä ja rauhoittaa hermostoa. Tuoksun pohjasävy on lämpimän rikas ja makean balsaminen.

Kosmetiikassa frankinsensistä on ollut apua kuivan ja vanhenevan ihon hoidossa. Öljy hoitaa ihovaurioita sekä tasoittaa ryppyjä ja arpia. Tuoksu nostattaa mielialaa, lievittää stressiä, vahvistaa keskittymiskykyä sekä edistää henkistä tasapainoa ja parantaa luovuutta. Frankinsensi tunnetaan yhtenä kolmesta kallisarvoisesta lahjasta, jonka itämaan tietäjät toivat Jeesus-lapselle.

Mieltä elävöittävä frankinsensin eteerinen öljy höyrytislataan frankinsensi-puun pihkasta.

Frankinsensiä käytettiin jo antiikin aikana Intiassa, Kiinassa ja lännen katolisessa kirkossa uskonnollisissa seremonioissa. Palaessaan frankinsensi erittää suitsutussavua, jota pidettiin pyhyyden ja rukouksen symbolina. Muinaisessa Egyptissä frankinsensiä käytettiin nuorentavissa kasvonaamioissa ja hajusteissa.

Käyttö

Tuoksulyhdyssä käytettäessä 1-4 tippaa veden pinnalle.
Hieronnassa sekoita 1-2 tippaa ruoka-lusikalliseen perushierontaöljyä, esim. Frantsilan Aromaan.
Kylpy- tai löylyveteen muutama tippa.

Silmiin joutumista on varottava. Ei sisäiseen käyttöön.

Säilytys mielellään viileässä, suojassa auringonvalolta.

Tarkemmat tuotetiedot

Maahantuoja/markkinoija, produktinformation 🇸🇪
Frantsilan Luomuyrttitila Ky

Paino ja mitat
0.042 kg