Madara-arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ Hyvinvoinnin Tavaratalo

OSALLISTUMISOIKEUS Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat, 18-vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

KAMPANJAN AJANKOHTA Osallistumisaika alkaa 13.11. ja päättyy 23.11.2017 klo 23.59.

OSALLISTUMINEN Arvontaan osallistutaan tekemällä testi ja jättämällä yhteystiedot.

PALKINTO Testiin osallistuneiden kesken arvotaan Mádara-tuotepaketti, jonka arvo on 100 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo voittajan sääntöjen mukaisesti yhteystietonsa jättäneiden keskuudesta.

PALKINNON LUOVUTUS Palkinto arvotaan viikolla 48 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla viimeistään 10.12.2017. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle. Palkintoa ei voi palauttaa tai vaihtaa jälkikäteen. Mikäli voittaja ei voi itse vastaanottaa palkintoa, se luovutetaan seuraavalle arvonnalla.

JÄRJESTÄJÄN VASTUUU Hyvinvoinnin Tavaratalo vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistuva vapauttaa arvonnan järjestäjän sekä sen kumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvontaan osallistumisen esteenä olevat tietotekniset syyt ja ongelmat eivät ole Hyvinvoinnin Tavaratalon vastuulla. Hyvinvoinnin Tavaratalo ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä tai sille koituneesta vahingosta. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

OSALLISTUJAN VASTUU Hyvinvoinnin Tavaratalolla  on oikeus hylätä osallistuminen arvontaan, jos osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä tai häntä epäillään vilpistä.

VIRALLISET SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntö- ja palkintomuutoksiin. Arvontaan osallistuva luovuttaa tietonsa Hyvinvoinnin Tavaratalolle.