Kilpailut

Tällä hetkellä käynnissä ei ole yhtään kilpailua. Kannattaa tilata uutiskirjeemme, niin pysyt kärryillä tulevista skaboista.

Tilaa kirje tästä >> 


Puhdas+ Kesäkisa 2020

Osallistu Puhdas+ Kesäkisaan!

Osallistu Puhdas+ Kesäkisaan!

Kun ostat heinä-elokuussa Puhdas+ -tuotteen, olet mukana huikeassa arvonnassa, jossa pääpalkintona on 1500 euron matkalahjakortti!

Matkalahjakortti arvotaan kaikkien niiden asiakkaidemme kesken, jotka ovat ostaneet heinäkuussa tai elokuussa vähintään yhden Puhdas+ -tuotteen. Arvonta suoritetaan heti syyskuun alussa, ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan!


Hävittäjäisten nimikisa

Hyviksen Hävittäjäisissä myymme hävikkiuhan alla olevia, mutta täysin myyntikelpoisia tuotteita hyvään alehintaan. Hävittäjäisten virallinen maskotti, hävikkiritarimme, taistelee kanssamme urheasti hävikkiä vastaan, mutta häneltä puuttuu vielä nimi. Tämän vuoksi järjestämme Facebook-sivullamme nimikisan, jossa paras nimiehdotus tälle pikkukaverille palkitaan 50 euron lahjakortilla kauppaamme!


Kilpailun ohjeet ja säännöt:

 • Kilpailun järjestää Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy.
 • Kilpailuun voit osallistua Facebook-sivullamme kirjoittamalla nimiehdotuksesi nimikilpailun julkaisun kommenttikenttään.
 • Kilpailun osallistumisaika on 2.2.2020 klo 23.59 asti.
 • Palkitsemme parhaan nimiehdotuksen 50 euron arvoisella lahjakortilla kauppaamme. Otamme voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä yksityisviestillä Facebookissa.
 • Osallistumalla kilpailuun sitoudut kilpailun sääntöihin ja annat meille luvan käyttää nimiehdotustasi Hyviksen markkinoinnissa.
 • Pidätämme oikeuden julkaista voittajan nimi verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme ja uutiskirjeessämme.
 • Pidätämme oikeuden sääntöjen muutoksiin.
 • Facebook ei ole osallisena kilpailussa eikä se liity mitenkään Facebookiin.
Onnea kisaan!

 


Aikaisempia kisojamme

Puhdas+ Kesäkisa

Osallistu Puhdas+ Kesäkisaan!

Osta Puhdas+-tuote, niin olet mukana kesän jännittävimmässä arvonnassa!

Arvomme kaikkien Puhdas+-tuotteiden ostajien kesken yhden pääpalkinnon (arvo 400 €) sekä 10 kappaletta 100 euron arvoisia tuotepalkintoja. Pääpalkinnon voittaja saa itse valita haluamansa palkinnon kolmesta vaihtoehdosta:

 1. Jamie Oliver Home 3+1 -kaasugrilli
 2. Acer Chromebook R13 13.3” 2-in-1 (hopea)
 3. Samsung Galaxy Watch

Arvonta ja kampanjatarjoukset ovat voimassa heinäkuun 2019 loppuun asti. Osallistuminen edellyttää Puhdas+-tuotteen ostamista. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.


Hyviksen kuvakisa: Ekologinen kesä 2019

Hyviksen ekokuvakisa!

Kesä 2019 on startannut – niin myös Hyviksen kesäinen kuvakisa! Tällä kertaa etsimme kuvaa, josta välittyy parhaiten oma ekologinen kesäsi/kesäkokemuksesi. Palkitsemme raatimme kaksi suosikkia 200 € lahjakorteilla verkkokauppaamme. 

Osallistumisaikaa on 31.7.2019 asti

Osallistumistapoja on kolme (valitse yksi): 

 1. Jaa ekologista kesääsi kuvastava kuva Instagramissa hashtagilla #ekokesä ja merkitse meidät mukaan (@hyvinvoinnin), niin olet mukana.
 2. Mikäli olet päättänyt irrottautua kesäksi somesta tai et kuulu Instagramiin, lähetä meille ekologista kesää kuvaava postikortti, johon kirjoitat nimesi ja sähköpostiosoitteesi, ja olet mukana.
 3. Mikäli et kuulu Instagramiin, voit osallistua myös lähettämällä ottamasi ekologista kesää kuvaavan kuvan sähköpostitse osoitteeseen markkinointi@hyvinvoinnin.fi, ja olet mukana.

Postikortin voit lähettää osoitteeseen Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy, Kärsämäentie 35, 20360 Turku. 

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Instagram ei ole osallisena kilpailussa.

Onnea kisaan!

Joulureseptikisa

Hyviksen Joulureseptikisa on päättynyt

Kiitos kaikille osallistuneille!

Voit käydä lukemassa voittajareseptit blogistamme:

Oletko innokas leipuri tai kova ruoanlaittaja? Rakastatko perinteisiä jouluruokia tai oletko kehittänyt niistä omat versiosi? Nyt on aika jakaa reseptisi muiden nähtäväksi ja osallistua lämminhenkiseen reseptikisaan!

Osallistu Hyviksen Joulureseptikisaan! Lähetä oma joulureseptisi sekä kuva tekeleestäsi osoitteeseen markkinointi@hyvinvoinnin.fi viimeistään sunnuntaina 16.12.2018. Valitsemme kolme suosikkireseptiämme, julkaisemme ne blogissamme ja palkitsemme voittajat noin 50 euron arvoisilla tuotepaketeilla!

Kilpailun säännöt

- Toimita reseptisi pdf-tiedostona osoitteeseen reseptikisa@hyvinvoinnin.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään "Hyviksen Joulureseptikisa". Liitä mukaan vähintään 1500 px leveä ja jpg- tai png- muodossa oleva kuvituskuva/-kuvat. 
- Osallistu omalla reseptilläsi, jota et ole kopioinut muualta ja jota ei ole aikaisemmin julkaistu muualla verkossa.
- Osallistu vain yhdellä reseptillä.
- Osallistumisaikaa on 16.12.2018 asti.
- Osallistumalla Hyviksen Joulureseptikisaan annat meille oikeudet jakaa reseptisi blogissamme sekä mahdollisesti sosiaalisen median kanavissa ja uutiskirjeessämme.
- Pidätämme oikeudet hienovaraisiin teksti- ja kuvamuutoksiin (esim. hakukoneoptimointiin liittyvä otsikointi, kuvakoot yms.).
- Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti viikolla 51 ja julkaisemme voittajat Hyvinvoinnin blogissa.

Mikäli haluat kysyä jotain kisaan liittyen, lähetäthän kysymyksesi osoitteeseen reseptikisa@hyvinvoinnin.fi.

 

Nuori nainen istuu ulkona kannettava tietokone sylissään

Hyviksen Kirjoituskilpailu – äänestä voittajaa & osallistu arvontaan!

Hyviksen ensimmäinen Kirjoituskilpailu on tältä erää päättynyt.

Saimme kymmeniä loistavia tekstejä. Vaikean valinnan jälkeen päädyimme viiteen finalistiin. Äänestä suosikkiasi 30.9.2018 mennessä ja osallistu samalla 100 € lahjakortin arvontaan!

Lue finalistiartikkelit blogistamme:


Tällaisesta kilpailusta oli kyse:

Tämä on kutsuhuuto innokkaille kirjoittajille! Järjestämme Hyvinvoinnin.fi:n ensimmäisen kirjoituskilpailun, jonka pääpalkintona komeilee 500 € lahjakortti verkkokauppaamme sekä mahdollisuus pidempään yhteistyöhön blogimme vierailevana kynänä. Palkitsemme pääpalkinnon voittajan lisäksi myös kaksi muuta osallistujaa 300 € ja 200 € lahjakortein.

Tehtävänanto

Tehtävänäsi on kirjoittaa blogiartikkeli, joka soveltuisi Hyvinvoinnin blogiin. Aiheen valitset antamistamme teemoista, mutta muuten tyyli on määrittelemätön ja vapaa. 

Artikkelin otsikon saat päättää itse, mutta kirjoita artikkeli jostain seuraavasta teemasta:
- Luonnon omat ihonhoitotuotteet
- Rauhoittuminen ja mielen hyvinvointi
- Ravintovinkit, jotka haluat jakaa

Voittajan valinta

Raatimme valitsee osallistujien joukosta viisi finalistia, joista yleisö päättää voittajakolmikon. Tuomme finalistiviisikon työt syyskuun aikana blogiimme nähtäville, minkä jälkeen sinä pääset antamaan äänesi omalle suosikillesi. Kutkuttavaa, eikö totta? 😉

Kirjoituskisaa koskevat säännöt

- Toimita artikkelisi pdf-tiedostona osoitteeseen kirjoituskisa@hyvinvoinnin.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään "Hyviksen Kirjoituskilpailu". Liitä mukaan vähintään 1500 px leveä ja jpg- tai png- muodossa oleva kuvituskuva/-kuvat. Mikäli olet etsinyt kuvituskuvan/-kuvat Adoben kuvapankista, lisää sähköpostin mukaan myös kuvan linkki. Mikäli toimitat meille valmiin kuvan, ilmoita kuvan lähde/oletko itse ottanut kuvan. 
- Osallistu omalla tekstilläsi, jota et ole kopioinut muualta ja jota ei ole aikaisemmin julkaistu.
- Osallistu vain yhdellä tekstillä.
- Osallistumisaikaa on 31.8.2018 asti.
- Valitse aihe antamistamme teemoista.
- Osallistumalla Hyviksen Kirjoituskilpailuun annat meille oikeudet käyttää tekstiäsi/kuvaasi markkinoinnissamme.
- Pidätämme oikeudet hienovaraisiin teksti- ja kuvamuutoksiin (esim. hakukoneoptimointiin liittyvä otsikointi, kuvakoot yms.).
- Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti syyskuun loppuun mennessä ja julkaisemme voittajat Hyvinvoinnin blogissa sekä somessa.

Mikäli haluat kysyä jotain kisaan liittyen, lähetäthän kysymyksesi osoitteeseen kirjoituskisa@hyvinvoinnin.fi.

Onnea ja inspiraatiota kaikille osallistujille! 💚


Arvostele tuote huhtikuun loppuun mennessä ja voita 300 € lahjakortti!

Tiesitkö, että voit arvostella tuotteita verkkokaupassamme ja näin auttaa myös muita tekemään parempia valintoja? Tuotekohtaisen arvostelun tekeminen onnistuu tuotetietojen alapuolelta, kohdasta tuotearviot/kysymykset. Arvostelun tekeminen on helppoa ja nopeaa. Huomioithan, että otat arvostelussa kantaa vain itse tuotteisiin.

Kirjoita oma tuotearvostelusi 30.4.2018 mennessä ja olet mukana 300 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa. Kontaktoimme voittajan sähköpostilla toukokuun aikana.

Voit lukea asiakkaidemme kirjoittamia arvosteluja täältä.

 Arvostelun jättäminen on helppoa