Kilpailut

Nuori nainen istuu ulkona kannettava tietokone sylissään

Hyviksen Kirjoituskilpailu – äänestä voittajaa & osallistu arvontaan!

Hyviksen ensimmäinen Kirjoituskilpailu on tältä erää päättynyt.

Saimme kymmeniä loistavia tekstejä. Vaikean valinnan jälkeen päädyimme viiteen finalistiin. Äänestä suosikkiasi 30.9.2018 mennessä ja osallistu samalla 100 € lahjakortin arvontaan!

Lue finalistiartikkelit blogistamme:


Tällaisesta kilpailusta oli kyse:

Tämä on kutsuhuuto innokkaille kirjoittajille! Järjestämme Hyvinvoinnin.fi:n ensimmäisen kirjoituskilpailun, jonka pääpalkintona komeilee 500 € lahjakortti verkkokauppaamme sekä mahdollisuus pidempään yhteistyöhön blogimme vierailevana kynänä. Palkitsemme pääpalkinnon voittajan lisäksi myös kaksi muuta osallistujaa 300 € ja 200 € lahjakortein.

Tehtävänanto

Tehtävänäsi on kirjoittaa blogiartikkeli, joka soveltuisi Hyvinvoinnin blogiin. Aiheen valitset antamistamme teemoista, mutta muuten tyyli on määrittelemätön ja vapaa. 

Artikkelin otsikon saat päättää itse, mutta kirjoita artikkeli jostain seuraavasta teemasta:
- Luonnon omat ihonhoitotuotteet
- Rauhoittuminen ja mielen hyvinvointi
- Ravintovinkit, jotka haluat jakaa

Voittajan valinta

Raatimme valitsee osallistujien joukosta viisi finalistia, joista yleisö päättää voittajakolmikon. Tuomme finalistiviisikon työt syyskuun aikana blogiimme nähtäville, minkä jälkeen sinä pääset antamaan äänesi omalle suosikillesi. Kutkuttavaa, eikö totta? 😉

Kirjoituskisaa koskevat säännöt

- Toimita artikkelisi pdf-tiedostona osoitteeseen kirjoituskisa@hyvinvoinnin.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään "Hyviksen Kirjoituskilpailu". Liitä mukaan vähintään 1500 px leveä ja jpg- tai png- muodossa oleva kuvituskuva/-kuvat. Mikäli olet etsinyt kuvituskuvan/-kuvat Adoben kuvapankista, lisää sähköpostin mukaan myös kuvan linkki. Mikäli toimitat meille valmiin kuvan, ilmoita kuvan lähde/oletko itse ottanut kuvan. 
- Osallistu omalla tekstilläsi, jota et ole kopioinut muualta ja jota ei ole aikaisemmin julkaistu.
- Osallistu vain yhdellä tekstillä.
- Osallistumisaikaa on 31.8.2018 asti.
- Valitse aihe antamistamme teemoista.
- Osallistumalla Hyviksen Kirjoituskilpailuun annat meille oikeudet käyttää tekstiäsi/kuvaasi markkinoinnissamme.
- Pidätämme oikeudet hienovaraisiin teksti- ja kuvamuutoksiin (esim. hakukoneoptimointiin liittyvä otsikointi, kuvakoot yms.).
- Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti syyskuun loppuun mennessä ja julkaisemme voittajat Hyvinvoinnin blogissa sekä somessa.

Mikäli haluat kysyä jotain kisaan liittyen, lähetäthän kysymyksesi osoitteeseen kirjoituskisa@hyvinvoinnin.fi.

Onnea ja inspiraatiota kaikille osallistujille! 💚


Aikaisempia kisojamme


Arvostele tuote huhtikuun loppuun mennessä ja voita 300 € lahjakortti!

Tiesitkö, että voit arvostella tuotteita verkkokaupassamme ja näin auttaa myös muita tekemään parempia valintoja? Tuotekohtaisen arvostelun tekeminen onnistuu tuotetietojen alapuolelta, kohdasta tuotearviot/kysymykset. Arvostelun tekeminen on helppoa ja nopeaa. Huomioithan, että otat arvostelussa kantaa vain itse tuotteisiin.

Kirjoita oma tuotearvostelusi 30.4.2018 mennessä ja olet mukana 300 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa. Kontaktoimme voittajan sähköpostilla toukokuun aikana.

Voit lukea asiakkaidemme kirjoittamia arvosteluja täältä.

 Arvostelun jättäminen on helppoa