Karin Havupuu-uutejuoma – terveysjuoma, joka tekee ihmeitä elimistöllesi

Karin Havupuu-uutejuoma on legendaarinen terveysjuoma, jota on valmistettu lähdevedestä ja nuorten luomumäntyjen kuoresta ja nilasta Kosken tilalla Siikaisissa jo 50 vuotta. ​​Juoma on valittu muun muassa Vuoden 2021, 2010 ja 2003 Terveystuotteeksi. Miksi tämä juoma on noussut terveyspiireissä kulttimaineeseen? Jatka lukemista, niin kerromme lisää. Jätä myös sähköpostiosoitteesi, niin saat 15 % alennuksen Karin Havupuu-uutejuoma 10-packistä!

Käyttäjät ylistävät ja kauppiasperhe suosittelee

Karin Havupuu-uutejuoma on ollut asiakkaidemme suursuosikki jo vuodesta 2010 lähtien! Moni asiakkaamme luottaa sen tehoon ja tilaakin havupuu-uutejuomaa säännöllisesti joka kuukausi.

Karin Havupuu-uutejuoman arvostelussa tuotteelle on annettu täydet pisteet

Hyviksen kauppiasperhe suosittelee Karin Havupuu-uutetuotteita lämpimästi

“Suomalaisten pitäisi olla enemmän ylpeitä omien metsiemme tarjonnasta. Koska sieltähän tämä superjuoma, oikea mäntymetsiemme aarre tulee!”Hyviksen kauppias Hanneli

“Jos tuote ei oikeasti toimisi, ei sillä olisi näin paljon käyttäjiä näin pienessä maassa.”Hyviksen perustaja Tomi

Myös kauppiasperheen lapset nauttivat Havupuu-uutejuomaa säännöllisesti. Kevyt lämmitys kattilassa, joukkoon hieman hunajaa ja kehoa hellivä iltapalajuoma on valmis!

Antioksidanttijuoma vailla vertaa

Karin Havupuu-uutejuoma kelopuun päällä mustikanvarpujen ympäröimänä

Karin Havupuu-uutejuoman terveyttä lujittava teho perustuu sen sisältämiin männyn fenolisiin yhdisteisiin. Fenoliset yhdisteet ovat kasvien omia suoja-aineita, jotka toimivat ihmisen elimistössä antioksidantteina. Antioksidantit suojaavat elimistöä hapettumisreaktioissa syntyvien vapaiden radikaalien aiheuttamilta tuhoilta.

Hapettumista tapahtuu elimistössä sisäsyntyisten ja ulkosyntyisten vapaiden radikaalien toimesta. Sisäsyntyisiä happiradikaaleja syntyy muun muassa erilaisten aineenvaihduntareaktioiden sivutuotteena, kun taas ulkosyntyisiä esimerkiksi tupakan savun, huonolaatuisen ravinnon ja kemiallisten torjunta-aineiden kautta. Elimistön liiallisella vapaiden radikaalien määrällä on yhteys syövän ja sydän- ja verisuonitautien syntyyn.

Tieteellisesti tutkittu antioksidanttisisältö

Karin Havupuu-uutejuomaa on myös tutkittu tieteellisesti. Juoman antioksidanttipitoisuudesta teetettiin kaksi analyysiä – toinen Helsingin yliopiston ja toinen CRS Laboratories Oy:n toimesta. Helsingin yliopiston tutkimuksessa selvitettiin paitsi juoman antioksidanttiprofiilia myös sen tulehdusta ehkäisevää vaikutusta ja antioksidanttitehoa.

Helsingin yliopiston tutkimuksen mukaan:

  • Karin Havupuu-uutejuoma sisälsi jopa 48,9 mg fenolisia yhdisteitä yhdessä desilitrassa. Eniten esiintyi resveratrolia ja katekiinia.
  • Juomalla on tehokas antioksidanttivaikutus ja se hidastaa elimistön LDL-partikkelien hapettumista 95-prosenttisesti.
  • Havupuu-uutejuomalla havaitiin olevan myös elimistön prostaglandiinien tuotantoa ehkäisevä eli tulehdusta hillitsevä vaikutus.

Havupuu-uutejuoman hurmaa jo vuodesta 2010

Karin Havupuu-uutejuoma on ollut Hyviksen valikoimassa hurjan kauan, aina vuodesta 2010 lähtien. Tuote keikkuu kuukaudesta ja vuodesta toiseen verkkokauppamme myydyimpien tuotteiden listalla. Havupuu-uutejuomaa lähetetäänkin varastoltamme tuhansia pulloja kuukaudessa ja vannoutuneet käyttäjät ostavat tuotetta säännöllisesti laatikoittain. Tiesitkö muuten, että saat ilmaisen kotiinkuljetuksen, kun tilaat kolme 10-pullon laatikkoa kerralla?

Jätä sähköpostiosoitteesi – saat 15 % alennuskoodin

Haluatko kokeilla Karin Havupuu-uutetta alehintaan? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle 15 % alekoodin Karin Havupuu-uutejuoma 10-packiin sähköpostiisi. Huomioithan, että jos olet saanut kyseisen alekoodin kertaalleen, et voi saada sitä uudestaan.

Oletko jo tutustunut Havupuu-uutetablettiiin?

Pinena Pyknovital Forte Havupuu-uutetabletti on kätevä ottaa reissulle mukaan

Pinena Pyknovital Forte Havupuu-uutetabletti on kerrassaan kätevä vaihtoehto vaikkapa lomareissulla. Sama tehokast tuotesisältö nyt näppärässä tablettimuodossa!

Pinena Pyknovital Forte Havupuu-uutetabletti on saanut täydet pisteet asiakkaidemme arvosteluissa

Karin Havupuu-uutejuoma oli esillä TerveysSummitissa

Punertavaa Karin Havupuu-uutejuoma lasissa metsässä sammalmättään päällä

Myös Karin Havupuu-uutejuoma oli esillä kevään 2022 TerveysSummitissa, jolloin päivän teemana oli “Metsästä elinvoimaa – Luonnonkasvit terveen elämän lähteenä”. Karin Havupuu-uutejuomasta kertoi tuolloin lisää omissa puheenvuoroissaan hyvinvointivalmentaja Vesa Vuorenmaa ja kehonhuollon asiantuntija Johanna Repo.

Karin Havupuu-uutejuoma metsässä lähteen vieressä mättäällä