Saat ekopisteitä jokaisesta käyttämästäsi eurosta.

Hyvinvoinnin Tavaratalo haluaa palkita kantisasiakkaansa! Kantisohjelman myötä hyvän olon ostosten keskittäminen todellakin kannattaa, ja säännöllisesti Hyvinvoinnin Tavaratalosta tilaavat saavat entistäkin parempia etuja ja palveluja.
Tutustu myös alla oleviin muihin tapoihin ekopisteiden tienaamiseksi. Kehitämme uusia ansaintatapoja jatkuvasti – pysy kuulolla!

Jaa linkki ystävällesi!

Tienaatte molemmat 500 ekopistettä, kun ystäväsi tekee kaupastamme vähintään 30 euron ostoksen rekisteröityneenä asiakkaana.

Lunasta ekopisteitä

Valitse sopiva pistemäärä ja muunna pisteet alennuskoodiksi

Tilitapahtumat

Voit tarkastella ekopisteiden kertymistä ja käytettyjä pisteitä.

Usein kysyttyä kantisohjelmasta

Ekopisteet vaihdetaan alennuskoodeiksi

Kantissohjelman perusteena toimivat ekopisteet, joita voit vaihtaa alennuskoodeiksi Hyvinvoinnin Tavaratalossa. Jo 500 pisteellä saat 5 euron alennuskoodin Hyvinvoinnin Tavarataloon.

Hyviksen kantisohjelman kolme eri tasoa

Kantistasoja on kolme ja uudelle tasolle pääset tilaamalla hyvän olon tuotteesi säännöllisesti Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

1. taso: Ruohonjuuritaso

Kaikki kantikseksi rekisteröityneet asiakkaat ovat 1. tason asiakkaita. Ensimmäisen tason asiakkaat saavat jokaisesta tilauksen tuotteisiin käytetystä eurosta bonuksena 2 ekopistettä!

2. taso: Reilusti parempi -taso

Tälle tasolle pääset, kun tilaat vuoden aikana tuotteita vähintään 250 eurolla. Toisen tason asiakkaat saavat jokaisesta tilauksen tuotteisiin käytetystä eurosta bonuksena 5 ekopistettä!

3. taso: Huipputaso

Tälle tasolle pääset, kun tilaat vuoden aikana tuotteita vähintään 500 eurolla. Huipputason asiakkaat saavat saavat jokaisesta tilauksen tuotteisiin käytetystä eurosta bonuksena 10 ekopistettä!

Liity jo tänään ja tule mukaan tyytyväisten kantisten joukkoon!

Kantisohjelman säännöt

Miten ansaitsen ekopisteitä?

Saat ekopisteitä ostoksesi arvon ja kantistason mukaan. Liittyessäsi kantikseksi pääset heti Ruohonjuuritasolle, jossa saat jokaista ostoksesi euroa kohden 2 ekopistettä.

Kantistasoja on kaikkiaan kolme. Seuraaville tasoille pääset tilaamalla säännöllisesti verkkokaupastamme.

Miten voin käyttää ekopisteitä?

Voit vaihtaa ekopisteet alennuskoodiksi tällä sivulla. Alennuskoodin voit käyttää siinä vaiheessa, kun olet klikannut ostoskorista eteenpäin kassalle ja täydennät osoitetietosi. Tällöin alennuskoodin arvo vähennetään ostoksesi yhteissummasta.

Kehitämme kantisohjelmaamme jatkuvasti. Tulevaisuudessa voit esimerkiksi hankkia ekopisteillä tuotteita ja palveluita myös yhteistyökumppaneiltamme sekä lahjoittaa ekopisteitä hyväntekeväisyyteen. Huomaathan, että tilauksessa ei ole mahdollista käyttää samanaikaisesti alennuskoodia ja kampanjakoodia tai useampia alennuskoodeja.

Miten näen montako ekopistettä minulle on kertynyt?

Näet ekopistesaldosi kantissivuilta, kun olet kirjautuneena verkkokauppaamme. Voit tarkastella niiden käyttöä kohdasta “Tilitiedot”.

Milloin ekopisteet maksetaan?

Ekopisteet maksetaan, kun tilauksesi on lähetetty varastoltamme. Tuotearvosteluissa pisteiden kirjautumisessa voi kestää useita päiviä.

Kuinka kauan ekopisteet ovat voimassa?

Ekopisteet ovat voimassa yhden (1) vuoden verran viimeisimmästä tilauksestasi laskettuna.

Miten pääsen seuraavalle kantistasolle?

Toiselle tasolle, Reilusti parempi -tasolle pääset, kun olet tehnyt ostoksia vuoden aikana vähintään 250 eurolla. Tällä tasolla saat jokaista tilaukseesi käytettyä euroa kohden 5 ekopistettä.

Ylimmälle, Huipputasolle pääset, kun ostoksesi ovat olleet vähintään 500 euroa vuoden aikana. Tällä tasolla tienaat jokaisesta ostokseesi käyttämästä eurosta 10 ekopistettä.

Vaikuttaako ekopisteiden käyttö kanta-asiakastasooni?

Ei vaikuta. Voit muuttaa tililläsi olevia ekopisteitä alennuskoodeiksi, mutta kanta-asiakastasosi säilyy edelleen samalla tasolla, johon vuoden aikana tekemäsi ostokset oikeuttavat.

Huomaa kuitenkin, että ekopisteistä muutetut alennuskoodit alentavat tilaushetkellä tilauksen loppusummaa ja uusia ekopisteitä tienaat loppusumman mukaan.