Pakkauskoko: 90 kaps.

Now Foods Thyroid Energy

Gluteeniton, Laktoositon
22900Now Foods Thyroid Energy
18,95 €
18.95EUR
Vain muutama jäljellä!
Kuva tuotteesta Now Foods Thyroid Energy
Parasta ennen -päiväys:
30.04.2019

Now Foods Thyroid Energy on monipuolinen ravintolisä kilpirauhaselle. Sisältää mm. B-vitamiineja, jodia ja tyrosiinia.

Annostus

2 kapselia päivässä, mieluiten eri annoksina.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Saattaa aiheuttaa lieviä ruoansulatushäiriöitä. Keskeytä käyttö mikäli em. oireita esiintyy. Jos sinulla on todettu kilpirauhasen toimintahäiriö tai vatsahaava tai käytät varfariinia, kilpirauhaslääkkeitä, L-dopaa, SNRI:tä, MAO-inhibiittoria, tai jotain muuta mielialalääkettä, konsultoi lääkäriäsi ennen tuotteen käyttöä.

NOW Foods - Live Happy, Live Healthy, Live NOW!

NOW Foods on vuonna 1968 perustettu yhdysvaltalainen ravintolisävalmistaja. NOW Foodsin tuotteita myydään ympäri maailmaa ja tuotteita yrityksellä on yli 1.500! Niiden valmistuksessa käytetään aina kun mahdollista luonnollisia, luonnonmukaisia ja GMO-vapaita raaka-aineita.

NOW Foods-tuotteet ovat:

  • Toimivia.
  • Turvallisia.
  • Luonnonmukaisia.
  • Edullisia.

NOW Foods tekee julkista tutkimustyötä tuotekehityksen ohjaamiseksi. Yritys myös tekee kliinisiä kokeita tuotteillaan. NOW Foods huolehtii aktiivisesti, jotta tuotteet ovat turvassa mm. väärentämiseltä, pilaantumiselta tai ainesosien vaihteluilta. Yritys noudattaa GMP-laatustandardia.

NOW Foods uskoo, että luonnollinen tuote on paras. Se myös varmistaa, että käytetyt raaka-aineet täyttävät tiukat vaatimukset ennen pääsyä tuotantoon. Yrityksen missiona on myös valmistaa luonnontuotteita, jotka ovat korkean laadun lisäksi kohtuullisen hintaisia ja näin mahdollisimman monen hankittavissa.

Ainesosat

Pyridoksiinihydrokloridi, foolihappo, metyylikobalamiini, kaliumjodidi, L-Optizink - L-metioniinivalmiste, selenometioniini, kupari-aminohappokelaatti, L-tyrosiini, Guggulu (Commiphora mukul), rohtokoisio (Withania somnifera), selluloosa (kapseli), magnesiumstearaatti (kasvipohjainen), silika.

Valmistamisessa ei ole käytetty vehnää, soijaa, maitoa, munaa, kalaa, äyriäisiä tai pähkinöitä. Samalla GMP-sertifioidulla tuotantolinjalla kuitenkin valmistetaan elintarvikkeita, joissa käytetään em. allergeeneja.

Valmistusmaa Yhdysvallat.

Ravintoaineet / vuorokausiannos (2 kapselia)
B6-vitamiinia (mg), 2 (142 %*)
Folaattia (mikrog), 400 (200 %*)
B12-vitamiia (mikrog), 60 (2400 %*)
Jodia (mikrog), 225 (150 %*)
Sinkkiä (mg), 25 (250 %*)
Seleeniä (mikrog), 50 (90 %*)
Kuparia (mg), 1 (100 %*)
L-tyrosiinia (mg), 1000
Guggulu, standardoitu uute (min. 2,5 % Guggulsteroneja) (mg), 75
Rohtokoisio / Ashwaganda -juuri, standardoitu uute (min. 2,5 % Withanolideja) (mg), 50

Maahantuoja/markkinoija

Natural Foods Finland
Linkki sivuille
Rivitalontie 1, 28800 Pori

Kysy tuotteesta

Now Foods Thyroid Energy

Pakkauksen mitat: 65 mm x 65 mm x 110 mm

Paino: 126 g