Itseruskettavat voiteet

Itseruskettavat voiteet antavat käyttäjänsä iholle kauniin päivetyksen vuodenajasta riippumatta. 

Iho kannattaa kuoria ennen itseruskettavan voiteen käyttöä ja ihon tulisi olla puhdas voidetta levittäessä. Kuorinta kannattaa tehdä jo edeltävänä päivänä ennen itseruskettavan käyttöä. Ihoa on hyvä myös hieman kosteuttaa ennen käyttöä, jos iho on päässyt kuivahtamaan. Kosteutetulle ihon pinnalle on myös helpompi levittää itseruskettava voideNäin maksimoidaan hyvä, kaunis ja tasainen lopputulos vaikka itseruskettavissa voiteissa onkin myös kosteuttavia ominaisuuksia. Levittäessäsi voidetta käsin, muista huuhdella kädet hyvin levityksen jälkeen välttääksesi värin tarttumisen kämmeniin! 

Levittäessä itseruskettavaa kasvoille, on hyvä muistaa levittää voide laajalle alueelle, eli myös leukaperiin, kaulalle, korvien nipukoihin jne. Jos voiteen levittämisen rajaa pelkästään kasvoille, jää iholle ikävät rajat voiteesta, eikä lopputulos näytä luonnolliselta. Meikkisieni on hyvä apuväline kasvojen iholle. • Pakkauskoko: 30 ml | 1116,67 € / ltr

  Dr. Hauschka Sävyttävä Värineste antaa kasvoille kuultavan, luonnollinen pigmentin.

  33,50 €
 • Pakkauskoko: 150 ml | 123,33 € / ltr

  BIOSOLIS Itseruskettava emulsio tarjoaa välittömästi näkyvän, kauniin värin ruskettan ihon ilman auringolle altistumista. Sopii kaikille ihotyypeille.

  18,50 €
 • Pakkauskoko: 150 ml | 130,00 € / ltr

  Makadamiapähkinäöljyä ja auringonkukkaöljyä sisältävä itseruskettava voide vartalolle.

  19,50 €