EntoCube

Suomalainen EntoCube muuttaa maailmaa. Yritys viljelee hyönteisiä Espoossa ja myy niistä tehtyjä tuotteita. Tällä hetkellä markkinoilla on mm. Samu Sirkkagranola, joka on mainio eväs esimerkiksi aamupalalla yhdessä jogurtin kanssa.
Samu sirkkaherkut
Paahdetut sirkat sopivat erinomaisesti jälkiruokiin. Niitä voi käyttää myös keittoihin ja salaattehin sellaisenaan. Sirkat voi myös jauhaa ja lisätä taikinoihin ja muuhun ruokaan. Sirkkojen maku ei ole kovin voimakas, mutta niistä saa mukavan säväyksen eri ruokiin.
Samu-tuotteet valmistetaan kotimaassa viljellyistä Acheta domesticus -sirkoista. Sirkat syövät soijatonta rehua.
Chililla maustetut sirkkapähkinät ovat pitopöydän kunkku ja ehdoton valinta esimerkiksi illanistujaisten tarjottavaksi!