category
Lahjoita ekopisteet hyväntekeväisyyteen

Lahjoita ekopisteet hyväntekeväisyyteen

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyväntekeväisyys on helppo väylä tehdä hyvää valitsemansa kohteen eteen. Nyt voit lahjoittaa Hyviksen ekopisteet helposti hyväntekeväisyyteen!

Ekopisteiden lahjoittaminen on helppoa

Ekopisteiden lahjoittaminen käy käden käänteessä.

Toimi näin:

  1. Kirjaudu sisään kantissivuille.
  2. Mene yläpalkista lahjoitussivulle.
  3. Valitse kohde, jolle haluat lahjoittaa kantispisteesi. 
  4. Paina lahjoita nappia ja olet valmis.

Kokonaispotti lahjoitetaan eteenpäin syksyllä

Voit lahjoittaa ekopisteesi hyväntekeväisyyteen 31.8.2019 asti. Tämän jälkeen muutamme ekopisteet rahaksi (5000 kantispistettä = 10 €) ja lahjoitamme rahat kuhunkin hyväntekeväisyyskohteeseen kertyneiden ekopisteiden mukaan.

Hyväntekeväisyyskohteita ovat:

Pidä Saaristo Siistinä ry

Pidä Saaristo Siistinä ry on veneilijöiden ja vesilläliikkujien valtakunnallinen ympäristöjärjestö, joka on toiminut vuodesta 1969 lähtien. PSS ry toimii Saaristomerellä, Saimaalla, Päijänteellä, Pohjanlahdella, Pirkanmaalla ja Itäisellä Suomenlahdella. Yhdistys tekee tekee monipuolista työtä ympäristön hyväksi. Työ vesiympäristön hyväksi koostuu ympäristönhuoltotyöstä, ympäristöviestinnästä sekä ympäristöprojekteista.

PSS ry:n toiminnan tavoitteena on Suomen merialueiden ja sisävesien sekä rantojen ja saariston puhtaana pitämiseen. Yhdistyksen keskeisenä päämääränä on löytää ratkaisut ympäristöystävälliseen veneilyyn, vesillä liikkumiseen ja satamatoimintaan.

Lue lisää PSS:n toiminnasta >>

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylän tavoitteena on auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisätä lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Yhdistyksen pyrkimyksenä on antaa kaikille lapsille mahdollisuus elää mahdollisimman tavallista lapsuutta perheessä ja turvallisessa ympäristössä. 

SOS-Lapsikylä auttaa perheitä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja tuottaa lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita. Yhdistys auttaa myös kuntia ja maakuntia lapsiperheiden hyvinvointiin liittyvässä kehitystyössä. 

Lue lisää SOS-Lapsikylän toiminnasta >>

WWF Suomi

WWF eli World Wide Fund For Nature – Maailman Luonnon Säätiö, on maailman vaikuttavin ympäristöjärjestö, jolla on toimintaa yli sadassa maassa. WWF Suomi on osa kansainvälistä WWF-verkostoa.

WWF:n tavoitteena on rakentaa tulevaisuutta, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa. Järjestö suojelee luontoa ja ratkaisee maapallon vakavampia ympäristöongelmia innostamalla ihmisiä muuttamaan toimintaansa ympäristön hyvinvointia edistäväksi.

WWF on kasvanut pienestä uhanalaisten lajien suojeluun keskittyvästä järjestöstä maailman vaikuttavammaksi ympäristöjärjestöksi.

Lue lisää WWF:n toiminnasta >> 

Edellinen artikkeli

Liity mukaan Hyvis-Heimoon!

Seuraava artikkeli

Hyvästit Hyviksen kantisohjelmalle

2 kommenttia

  • Hei, en löydä ylöpalkista lahjoistussivua. Lahjoitan WWF:lle – toivottavasti onnistuu näinkin.

    Sirpa Pietilä

  • Pitäisikö pisteiden lahjoittamisen hyväntekeväisyyteen onnistua myös mobiiliselaimella kännykällä?

    Mikko

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: