category
Joulun 2021 viimeiset toimitusajat Hyviksen verkkokaupasta

Joulun 2021 viimeiset toimitusajat Hyviksen verkkokaupasta

Saara Aarnio

Joululahjojen hankkiminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin – varsinkin silloin, kun hankit lahjat verkkokaupasta. Hyviksen verkkokaupasta viimeistään tiistaina 21.12.2021 klo 12 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät jouluksi perille.

Joulukuussa toimitusyhtiöillä pukkaa kiirettä

Pitkän verkkokauppakokemuksemme pohjalta voimme varmasti sanoa, että joulukuussa toimitusyhtiöillä eletään vuoden kiireisintä aikaa. Kun Black Friday -toimituksista on selvitty, alkaa joululahjatilausten toimittaminen, joka kiihtyy sitä mukaan, mitä lähemmäs joulua mennään.

Selvitimme logistiikkakumppaneidemme joulun ajan toimitusaikataulut ja saamiemme vastausten perusteella voimme luvata seuraavaa:

  • Kun teet tilauksen Hyvikseltä viimeistään ti 21.12.2021 klo 12, kotimaan tilaus ehtii varmasti perille jouluksi. Tämän jälkeen tehdyt tilaukset saattavat ehtiä perille, mutta emme voi sitä varmasti luvata.
  • Jos taas tilaat ulkomaille, tilaathan joululahjat viimeistään ti 14.12. klo 12 Suomen aikaa. 

Haluamme kuitenkin korostaa, että hyvissä ajoin tehdyt tilaukset ehtivät myös hyvissä ajoin perille. Jos siis halut paketoida lahjat rauhassa ja nauttia kiireettömästä joulun ajasta, suosittelemme tekemään tilauksen jo joulukuun alkupuolella. 💚

Ihanaa joulun odotusta kaikille asiakkaillemme!

Jos joululahjat ovat vielä hakusessa, kannattaa lähteä hakemaan inspiraatiota tästä blogista, jossa esittelemme verkkokauppamme toivotuimpia joululahjoja

Edellinen artikkeli

Toivotuimmat joululahjat Hyviksen verkkokaupasta

Seuraava artikkeli

Kauppiaan katsaus: Joulupakkaukset 2021

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: